Zafer Partili Ateş’ten CHP’li Aydın’a ‘DEM’ çıkışı

Zafer Partili Ateş’ten CHP’li Aydın’a ‘DEM’ çıkışı
23.03.2024
A+
A-

Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay Ateş, CHP Osmangazi Adayı Erkan Aydın’ın terör örgütünün siyasi uzantısı DEM’le kirli bir ittifak kurduğunu öne sürdü.

Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay Ateş, basın açıklamasıyla CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın’a sert çıktı.

“Türkiye için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Aslında yerel seçim gibi görünüyor ama bizim için milli mücadelenin ikinci turu. Çünkü insanlar iki kutuplu bir seçime itilmiş vaziyetteler” diyen İbrahim Tugay Ateş, şöyle devam etti:

“Halkımız bir tarafta terör işbirlikçileriyle birlikte hareket eden, gizli gizli pazarlıklar yapan, bu il senin bu ilçe benim. Bu meclis üyeliği senin, bu belediye başkanlığı benim diyen bir zihniyetle, diğer tarafta sığınmacıları başımıza bela yapan bir zihniyetin arasında sıkışmış. Al birini, vur ötekine. Güya ‘Atatürk’ün partisiyiz’ diyor, ‘Atatürkçüyüz’ diyor. Oysa bunların kirli işbirlikleri yüzünden Atatürk’ün kemikleri sızlıyor. Osmangazi’de iki kez seçim kaybeden Erkan Aydın, terör örgütünün siyasi uzantısı ile uzlaşı adı altında kirli ittifak yapıyor. Erkan Aydın’a sormak lazım. Acaba bu defa neler üzerinde pazarlık yaptınız? Karşılıklı danışıklı dövüş işler yapıyorlar. Rakiplerimin kaybedecek hiçbir şeyleri yok. Biri zaten milletvekili. 1 Nisan sabahı gidecek meclise yine ballı börekli maaşını alacak. Ama Osmangazi’nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok.”

Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay Ateş, seçmene de seslenerek, “Oylarınızı bu iki partiye ipotek ettirmeyin. Üçüncü bir yol var. Bu yol Atatürk’ün yolu, Türk milliyetçiliğinin yolu, Türklüğün yolu. Bu yol, oylar bölünmesin diyenlerin değil, vatan bölünmesin diyenlerin yolu. Biz Zafer Partisi olarak üçüncü bir yol olarak ortaya çıktık. Gelin 1 Nisan sabahı sizleri oy olarak cepte görenlere inat bilim, birlik ve barış içinde yürüyelim. İnanın zafer çok yakın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.