Yüksel Yılmaz’a İYİ Parti Nilüfer İlçe’de yoğun ilgi…

Yüksel Yılmaz’a İYİ Parti Nilüfer İlçe’de yoğun ilgi…
12.08.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresine günler kala, başkan adayları ilçe teşkilatları ve delegeler ile buluşmaya devam ediyor.

16 Ağustos pazar günü gerçekleştirilecek İYİ Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesinde ilçe ziyaretlerini sürdüren başkan adaylarından Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, partisinin Nilüfer İlçe delegasyonu ile buluştu.

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ile yönetim kurulu ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Yüksel Yılmaz; “Bursa’da giderek büyüyen ve güçlenen İYİ ailesini daha da büyüteceğiz.” dedi.

Kurucu İl Başkanı ve başkan adayı Yılmaz; “2018 Genel Seçimleri ve 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde İYİ kadrolar Türkiye’nin tıkanmış siyasetinin önünü açmış ve kilit bir noktaya gelmiştir. Bugüne kadar yönetimlerde görev alarak elini değil, tüm bedeni ile ateşten gömleği giyen arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. 16 Ağustos Bursa için yeni bir milat olacak. İYİ kadrolar daha güçlü olarak çıkacak. Yönetim kadromuza tecrübeli isimlerin yanında siyasete yeni aktörler de kazandırmak için Bursa’nın ekonomi, sağlık, eğitim, adalet ve sanayiden tanıdığı isimleri kazandırdık. Bursa için İYİ’si ne ise o olsun.” dedi.

 

(bayrakhaber.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.