Yazar Kapaklıkaya’dan Yıldırımlılara öğütler

Yazar Kapaklıkaya’dan Yıldırımlılara öğütler
08.06.2018
A+
A-

Yıldırım Belediyesi ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya’yı ilçe sakinleri ile buluşturdu

Yıldırım Belediyesi hazırladığı sosyal içerikli etkinliklerle ilçe sakinlerinin yaşamına renk katıyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri her gün farklı bir program ile devam ediyor. Bayrak Meydanı’nda düzenlenen programlara ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterirken son olarak ünlü eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya Yıldırımlılarla bir araya geldi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren eğitimci yazar, kendi aile hayatından sunduğu kesitlerle izleyenleri hem duygulandırdı hem de güldürdü. Bazı insanların kendisiyle kavgalı olmasından dolayı özellikle aile hayatında mutsuz olduğunu belirten Kapaklıkaya, kendisiyle barışık insanların aile hayatında da mutlu olduğuna ve kavga edecek kimse kalmadığına dikkat çekti.

Çocukların sevgi dolu bir ortamda büyümesi gerektiğine vurgu yapan Kapaklıkaya, “Eğer bir ailede huzur yoksa orada çocuklar ders çalışma konusunda isteksiz olup dijital dünya ile daha çok vakit geçiriyorlar. Şükürler olsun ki ben çocuklarımla her şeyi yaşadım ve onlarla sevgimi paylaştım” diye konuştu.

‘HAYATTA BAŞARISIZ İNSAN YOKTUR’

Hayatın farklı alanlarında başarısızlık olarak sayılan olgunun öğretme ve öğrenme biçimleri arasındaki farklardan kaynaklandığını dile getiren Kapaklıkaya, “Başarısızlık diye bir şey yoktur. Her anne babanın bir konuşma biçimi, her öğretmenin bir ders anlatma biçimi vardır. Her çocuğun da bir dersi anlama ve öğrenme biçimi vardır. Bizim başarısızlık zannettiğimiz şey öğretmenlerin dersi anlatma biçimi ile öğrencilerin dersi anlama biçiminin uyuşmamasından kaynaklanan bir durumdur” dedi. Program sonunda Alişan Kapaklıkaya, gerçekleştirilen programa katkılarını sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.