Vekil Kılıç, Osmangazili gençlerle buluştu

Vekil Kılıç, Osmangazili gençlerle buluştu
26.01.2019
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı, KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, Türkiye Gençlik Vakfı Osmangazi İlçe Temsilciliği’nde gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Milletvekili Kılıç, deneyimlerini gençlere aktarırken, çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Kendisinin de genç yaşına rağmen siyaseten önemli görevlerde bulunduğuna vurgu yapan Vekil Kılıç, gençlere idealleriniz uğruna mücadele gösterin dedi.

“Gençliğe yapılan yatırım boşa gitmez”

Gençlik yapılanmalarının ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu söyleyen Milletvekili Kılıç, “Sizlerin hayatınızı ve kariyerinizi inşa ettiği bu dönemde bizlere düşen görev daha iyi eğitim, daha konforlu, rahat barınma imkanları sağlamaktır. AK Parti bu bilinçle hareket ederek, bu ülkenin gençliğine önemli yatırımlar yaptı, doğru ve iyi projeleri hayata geçirdi. Çünkü biliyoruz ki, gençliğe yapılan yatırım boşa gitmez. Gençlik farklı bir ruh; bu ruhla bir ideal uğruna bu yaşlarda bir mücadele göstermek son derece güçlü ve özel bir his” diye konuştu.

Gençlik hareketlerinin tarihin her döneminde olduğunu hatırlatan Kılıç, “Türkiye’de gençlik hareketine bakıldığında bizim medeniyetimizde gençlik çalışmaları tarihte farklı noktalarda yer bulmuştur. Özellikle Osmanlı’nın son döneminde başlayan gençlik hareketleri, Cumhuriyetin ilk yılları, sonraları ve şimdilerde çok daha iyi seviyelere gelmiş vaziyettedir. Medeniyetimize yakışır değerleri daha ileri noktalara getirmek, bizlerin boynunun borcudur. Biz gençler olarak ve ilerideki gençlerin abileri olarak, şimdiden bazı şeyleri tasavvur etmemiz lazım” dedi.

 “Geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız”

Bugünün gençlerinin geleceğin ülke yöneticileri olabileceğini, bunun da en büyük örneğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Kılıç, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da 80’lerin sonu 90’ların başında siyasette farklı kademelerde rol alırken geleceğin Türkiye’sinde lider olabileceği her zaman söylenmiştir. Şimdi bizler de siyasetin içerisindeki gençler olarak gelecek yıllarda ülkemizde önemli görevler üstlenebiliriz. Bu bilinçle hayallerimiz ve ideallerimiz uğruna mücadele etmeliyiz.”

“Hedeflerine azimle ve emin adımlarla yürüyen gençlerimiz oldukça Türkiye’nin önünde hiçbir güç duramaz” diyen Kılıç, söyleşinin devamında gençlerle, Türkiye ve dünyanın güncel politikaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Söyleşi, soru cevap bölümüyle sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.