Vekil Gözgeç, Osmangazi İlçe Kadın Kolları heyetini TBMM’de ağırladı

06.02.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ve Yönetim Kurulu Üyelerini TBMM’de ağırladı.

AK Parti’nin haftalık Grup Toplantısına da katılan Osmangazi İlçe Kadın Kolları Heyeti, İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala ve diğer AK Partili Bursa Milletvekilleriyle de bir araya geldiler.

AK Parti’nin Grup Toplantısı çıkışında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşen Osmangazili AK Kadınlar,  Erdoğan’a yerel seçim sürecinde Osmangazi ve Bursa için başarı sözü verdiler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, “Gazi Meclisimizde Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimini ağırladık ve kadınlarımızı Cumhurbaşkanımız ile buluşturduk. Osmangazili kadınlar, ‘çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız’ sözü verdiler. Bursa milletvekillerimizle de bir araya geldik. Kadın Kollarımız 31 Mart zaferine hazır. Hep birlikte çalışarak Bursa’mızda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ile biraraya gelmek kadınlarımız için ayrıca bir motivasyon oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.