Ümit Özdağ’ın Hatay’a giriş yasağı kaldırıldı

Ümit Özdağ’ın Hatay’a giriş yasağı kaldırıldı
27.06.2022
A+
A-

Hatay Valiliği, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a ve partililere uyguladığı “Hatay’a giriş yasağı”nı, kamuoyundan gelen baskı üzerine kaldırdı.

Ümit Özdağ, valiliğin kararı üzerine Türkiye’nin her kentinden Zafer Partilileri Hatay’a çağırmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, canlı yayında açıklamalar yapacağını belirtti. Hatay Valiliği’nin yasağı kaldırmak zorunda kaldığını ifade eden Özdağ, heyetiyle birlikte Hatay Genel Merkez’e doğru yola çıkacağını açıkladı.

Ümit Özdağ, Twitter üzerinden yaptığı canlı yayında Hatay Valilliği’nin yasağı kaldırdığını ve heyetiyle birlikte Hatay Genel Merkez’e doğru yola çıkacağını ve orada basın açıklamasında bulunacağını açıkladı.

https://twitter.com/i/broadcasts/1BRJjnBNanwJw

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN BİR ÇAĞRI DAHA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sabah yaptığı çağrıda, vatandaşları Hatay’a çağırmıştı. Valiliğin yasağı kaldırmasının ardından bir çağrı daha yapan Özdağ, “Lütfen evinize dönün” dedi.

Özdağ’ın sosyal medya paylaşımı şöyle: “Hatay’a doğru yola çıkan değerli yurttaşlarımız lütfen evinize dönün. Türkiye’nin bütünlüğü, Anayasa, hukuk devletinin savunulması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için içten teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.