Ümit Özdağ’dan İzmir seçmenine çağrı

Ümit Özdağ’dan İzmir seçmenine çağrı
12.02.2024
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İzmirli seçmenlere seslenerek, ”Sevgili İzmirliler, sandığa küsmeyin. Sandığa gidin 12’den vurun.” çağrısında bulundu.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale’nin kendisini ”Türk milliyetçisi olarak tanımlamıyorum” ifadelerine sert tepki göstererek, ”İYİ Parti İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Ümit Özlale kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlamıyormuş. AKP adayı partisinin logosu afişlerinde kullanamayacak kadar partisinden utanıyor. CHP adayını hangi şirketin adaylığa seçtirdiğini bütün İzmir biliyor. Sevgili İzmirliler, Zafer Partisi İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Naşit Birgüvi ise Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi. Gerçek bir İzmirli.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

”İYİ Parti İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Ümit Özlale kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlamıyormuş. AKP adayı partisinin logosu afişlerinde kullanamayacak kadar partisinden utanıyor. CHP adayını hangi şirketin adaylığa seçtirdiğini bütün İzmir biliyor. Sevgili İzmirliler, Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi ise Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi. Gerçek bir İzmirli. Sizden biri. Dürüst bir iş insanı. İzmir’i bir sığınmacı/kaçak kenti olmaktan çıkaracak önlemleri kararlılıkla almak için geliyor. İzmir belediyesi kasasından sığınmacılara 1 kuruş harcanmayacak. Sığınmacı ve kaçaklar belediye hizmetleri için 3 kat para ödeyecekler. Ruhsatsız işyerleri kapatılacak. Bundan sonra sığınmacılara işyeri açma ruhsatı verilmeyecek. Sevgili İzmirliler, sandığa küsmeyin. Sandığa gidin 12’den vurun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.