Ümit Özdağ’dan hakkındaki iddialara sert yanıt

Ümit Özdağ’dan hakkındaki iddialara sert yanıt
08.07.2022
A+
A-

Ümit Özdağ, Meral Akşener’in grup konuşmasına ilginç iddialarla yanıt verdi. Doğu Perinçek’in kendisine yönelik “ABD ve İsrail görevlendirdi” sözleri için de “Perinçek emperyalizmin stratejik göç mühendisliğini ve AK Parti’yi savunuyor” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener‘in grup toplantısındaki “İYİ Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de sığınmacı sorunu diye bir sorun kalmayacak. Ancak özellikle gençlerimizden bir şey rica ediyorum. O da öfkenize yenilmemeniz… Sizleri haklı öfkeniz üzerinden kendi oyun sahasına çekmeye çalışanları lütfen dinlemeyin” sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘dan yanıt geldi.

Özdağ, sosyal medya hesabından “Sevgili gençler ve Türk halkı, “Benim oğlum Suriyelilere iş kurmaları için eğitim veriyor” “Türk halkının gündeminde Suriyeliler yok, bu konuya girmeyin” diyerek partililere talimat veren bir genel başkanın “Geri yollarız” yalanına inanmayın. Ben 3 sene ikna için çalıştım, olmadı” diye yazdı.

Özdağ devamındaki paylaşımında da şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Akşener, bıçaklanan öldürülen tecavüz edilen hangi Türk gencinin ve ailesinin yanında oldunuz? Hangi ailenin avukatlığını hangi il başkanınız üstlendi? İYİ Parti kurulurken Türk Milletine yalan söylediniz. Bir daha söylemenize izin vermeyeceğiz. Cesaretiniz varsa tv’ye gelin”

PERİNÇEK: ÖZDAĞ’A GÖREV VERİLDİ

Özdağ, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek‘in sözlerine de yanıt verdi. Perinçek, Özdağ’ın “iç savaş” uyarısına karşı “Yüzde 100 iç savaş çıkmayacak” demişti. Perinçek, Özdağ’ın görevinin Türk halkı ile Türkiye’deki Suriyeli misafirler arasında kanlı senaryoların kışkırtılması olduğunu öne sürerek, bu görevi de Özdağ’a ABD ve İsrail’in verdiğini iddia etmişti.

Özdağ bu sözlere karşılık, şu ifadeleri kullandı:

“Suriye’de 2 ordu var mıydı? Yoktu. Buna rağmen iç savaş 11 yıldır devam ediyor. Emperyalizm, ülkemize sızan İŞID, Afgan ordusu aracılığı İle ortalığı karıştırır mı? Karıştırır. Perinçek bunun farkında mı? Evet. Soru, Perinçek neden hedef saptırıyor? Perinçek kötü bir siyasetçidir.

Zafer Partisi, Cumhuriyeti, Türk milletinin egemenliğini savunuyor. Perinçek ise emperyalizmin stratejik göç mühendisliğini ve AK Parti’yi. Ümit Özdağ’a Türk tarihi, Türk devleti ve Atatürk’ün gençliğe hitabı dışında kimse görev veremez. İspatı Türk devletinin kayıtlarıdır.”

(veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.