Ümit Özdağ’dan flaş İzmir mesajları…

Ümit Özdağ’dan flaş İzmir mesajları…
19.11.2023
A+
A-

Ümit Özdağ, İzmir’de düzenlenen ‘Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği’ konulu konferansta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener’le parti kurmak oldu. AK Parti’den milletvekili olamayan AK Partililerin milletvekili olduğu yer İYİ Parti. Sonra geri dönüyorlar zaten” dedi.

Ümit Özdağ, İzmir’deki Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği” konulu konferansta konuştu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel  Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ”Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin görevi, bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek. Bu muhalefeti değiştirmeden, bu iktidar gidemez. Hayatımda yaptığım en kötü iş, Meral Akşener’le parti kurmak oldu. AK Parti’den milletvekili olamayan  AK Partililerin  milletvekili olduğu yer İYİ Parti. Sonra geri dönüyorlar zaten.” dedi.

Proje Milliyetçiliği

Özdağ, İzmir’deki Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği” konulu konferansta yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

“Türk milliyetçiliği, kurucu ideolojimiz olmanın dışında Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler için de bir hayatı kavrama, anlamlandırma ve izah etme çerçevesi oluşturur. Mustafa Kemal döneminde Türk milliyetçiliği bir proje milliyetçiliğidir. Atatürk için Türk milliyetçiliği, Türk milletinin istiklali tam, özgür, eğitimli, refah içinde ve güvenle yaşamasını sağlayacak fikir zeminidir. Atatürk’ün erken ölümü, takipçilerinin onun ufkunu kavrayamamalarından dolayı projesi büyük ölçüde yarım kalmıştır.”

“Hayatımdaki en kötü iş Akşener’le parti kurmak oldu”

AKP’nin yanı sıra CHP ve İYİ Parti’nin de politikalarını eleştiren Ümit Özdağ, “Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener’le parti kurmak oldu. AK Parti’den milletvekili olamayan AK Partililerin milletvekili olduğu yer İYİ Parti. Sonra geri dönüyorlar zaten. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin görevi, bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek. Bu muhalefeti değiştirmeden, bu iktidar gidemez.” değerlendirmesinde bulundu.

“Gençlik, İzmir’in HDP’nin arka bahçesi olmasına kızgın”

Özdağ, sosyal medyada yaptığı paylaşımda ise, “İzmir gençliği coşku dolu, İzmir’in HDP’nin arka bahçesi olmasına kızgın, İzmir’i HDP yandaşlarına peşkeş çekenlere öfkeli, Zafer’e emin adımlar ile yürüyor. Zafer Türk Milleti’nin, Zafer İzmir’in olacak” dedi.

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.