Ümit Özdağ’dan dikkat çeken açıklama

Ümit Özdağ’dan dikkat çeken açıklama
16.08.2022
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Çorum’da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi lideri  Özdağ, Türk devletinin cemaatler ve tarikatlar arasında paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi; değişik grupların devleti parçalaması gibi burada da bir Lübnanlaşmanın devlete yaşatıldığı iddiasında bulundu.

Ümit Özdağ, partisinin Çorum İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Zafer Partisi’nin kuruluşunun üzerinden bir yıl geçtiğini belirterek, nisan ayından itibaren Türkiye’nin gündemini belirlediklerini söyledi.

Özdağ, halkın gerçek gündemini anlayıp, siyasete taşıdıklarını aktardı.

‘KILIÇDAROĞLU ŞİKE ADAYIDIR’

Bir gazetecinin “sığınmacılara vatandaşlık verilmesiyle” ilgili düşüncelerini sorması üzerine Özdağ, şöyle konuştu:

“Kemal Kılıçdaroğlu hesap uzmanı olmasına ve aday olmasına rağmen ‘önemli değil, aslında 500 bin, 300 bin gibi rakamlar yok” dedi. Nereden bildiğini merak ediyorum, belki Süleyman Soylu kardeşi söylemiştir. ‘YSK’nın elindekinden daha iyi rakamlar var bizde’ dedi. Kemal Kılıçdaroğlu yalan söylüyor. Kemal Kılıçdaroğlu ‘Ümit Özdağ yalan söylüyor’ derse, ben ona ‘hodri meydan’ derim. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu yalan söylediğini bildiği için bana ‘hodri meydan’ diyemiyor. Bir oy önemlidir. CHP İstanbul’u 13 bin oyla aldı. 10 milyon seçmen var. Şimdi Türkiye’de bir seçim var, Kılıçdaroğlu ‘Ben adayım’ diyor ve “Efendim, 300-500 bin yok, daha az” diyor. 299 bin önemsiz mi?”

“Kemal Kılıçdaroğlu şike adaydır. Erdoğan’ı seçtirmek için aday oluyor.” diyen Özdağ, “Elinizde seçimi birinci turda kazanacak bir aday varken, 2011’den bu yana girdiği her seçimi kaybetmiş bir genel başkanın siyasi kariyerini şimdi bir de cumhurbaşkanlığı seçimi kaybederek bitirmek istemesi, onun bireysel tercihidir. Ancak biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin yine bir şike seçim kaybetmesine izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE LÜBNANLAŞIYOR’

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ açıklamasında, Türk devletinin cemaatler ve tarikatlar arasında paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi; değişik grupların devleti parçalaması gibi burada da bir Lübnanlaşmanın devlete yaşatıldığı iddiasında bulundu.

Özdağ, açıklamasında şunları söyledi:

“Türk halkının ve Türk devletinin gerçek gündemi, ülkemize 2011 sonrasında gelen ve sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılardan ve kaçaklardan kaynaklanmaktadır. Türkiye, dünyanın lunaparkı olmuştur. AK Parti hükümeti bu aradan geçen 11 sene içerisinde, ülkemizin sınırlarının güvenliğini sağlamamış; aksine sonuna kadar açarak dünyanın her yerinden ipini koparanın bu ülkeye dolmasını sağlamıştır. Sınır güvenliği sıfırdır, hala sıfırdır. Geceleri yüzlerce kişi değişik noktalardan içeriye girmekte ve Türkiye’nin değişik yerlerine dağılmaya devam etmektedirler. Artık kentlerimiz güvenliğini yitirmiştir. Türkiye adeta Filistinleşmektedir.

Türk devleti cemaatler ve tarikatlar arasında paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi, değişik grupların devleti parçalaması gibi burada da bir Lübnanlaşma, devlete yaşatılmakta. Ama coğrafyamız da bir Filistinleşme yaşamaktadır.

Türkiye’ye yönelik örtülü ve sessiz istila ile mücadele ediyoruz. Bu mücadeleden dolayı ırkçı ve yabancı düşmanı olmakla suçlanıyoruz. Bunlara karşı cevabımız ise canınız cehenneme, siz vatan hainleriniz ya da stratejik salaklarsınız oluyor. Biz ırkçı değiliz. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ şeklinde bir milliyetçilik anlayışına sahibiz. Ama bir teknenin insan kapasitesi 100 ise o tekneye 200 kişi almaya kalkarsanız iyi bir kaptan olamazsanız. 100 kişiyi alıp geri kalanı almazsanız siz onların düşmanı olmazsınız çünkü alınırsa herkes ölür.”

(Kaynak: Odatv4.com/haberturk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.