Ümit Özdağ’dan çarpıcı açıklamalar…

Ümit Özdağ’dan çarpıcı açıklamalar…
05.10.2023
A+
A-

Ümit Özdağ, Flash Haber TV’de önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Flash Haber TV’de Fatih Ertürk ile Gündem Özel programına konuk oldu. Ümit Özdağ, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Gündemde olan yeni anayasa konusunda, “Darbe-i hükümettir” dedi. Sınırların güvenli olmadığını belirten Özdağ, geçtiğimiz günlerde İçişler Bakanlığı önünde yapılan terör saldırısını da değerlendirdi.

Ümit Özdağ’ın konuk olduğu Fatih Ertürk’ün sunduğu programdan satır başları:

“Suriye sınırının güvensiz olduğu, Suriye sınırından giren PKK’lıların Ankara’da İçişleri Bakanlığının önüne kadar gelebildikleri ortaya çıktı. Esas meselemiz bu.”

“Bugün pkk hedeflerine yönelik Irak’ın kuzeyinde bir hava taarruzu gerçekleştirilmiştir. Mesele sınırlarımızı hem teröre hem de insan kaçakçılığına karşı güvenli hale getirilmelidir. Sınırlardaki mayınları söktüler. Siz ne yapıyorsunuz? Bu coğrafya dünya tarihinin en tehdit altındaki coğrafyası.”

“Sınırlardaki mayınları söker yerine komik 2 metrelik duvarları inşa ederseniz Türkiye’yi Nasreddin hocanın türbesine çevirirsiniz. Elini kolunu sallayan rahatlıkla Türkiye’ye girebiliyor.”

“Bu toplumun kendi dinamikleriyle Türkiye’yi bir iç çatışmaya sürükleyemeyen emperyalizm, içimize bizden olmayan milyonlarca insan soktu. Bu insanların içine de kendi ajan sistematiğini soktu. Bu ajan sistematiği üzerinden Türkiye’yi karıştırma imkanına kavuştu.”

“IŞİD ana karargahını 2019’da Türkiye’ye taşıdı. Türkiye Eyaleti programını başlattı. Türkiye Eyaleti programı demek Türkiye iç savaşı programı demek. IŞİD, orta doğuyu karıştırmak için tasarlanmış bir örgüt. Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi kızgın delikanlılar falan değil.”

“LGBT bu konuda iktidarın bir tepki göstermesini biraz şaka gibi görüyorum. 09.10.2002’de Erdoğan, eşcinsellerin hak ihlali yaşadıklarını ve kendi yönetimlerinde herhangi bir ayrıma maruz kalmayacaklarını söylemiş. 8 Nisan 2007’de AKP hükümetinin onayıyla LGBT öğrenci derneği kurulmuş. 31 Mayıs 2007’de de İstanbul’da 170 odalı bir LGBT oteli açılmış. 2011’de 6251 sayılı LGBT ile ilgili yasa çıkarılmış. 05.04.2013’te LGBT kurumsal olarak sosyal medya platformlarında yer almaya başlamış. 02.05.2013’te iktidarın onayıyla Müslüman Eşcinseller Derneği kurulmuş. 19.09.2014’te eğitimde toplumsal cinsiyet eşitliği AKP iktidarının onayıyla yürürlüğe girmiş. 2015’ten itibaren AKP’nin izniyle LGBT onur yürüyüşleri başlamış. 23.10.2015’te Türkiye’de LGBT dernek sayısı 22’ye çıkmış. Bu arada cinsiyet değiştirme ameliyatlarında protez dahil tüm tedavi masraflarından devlet tarafından karşılanmaya başlanmış. Şimdi bütün bunları yapan AKP çıkıyor, “Bugün muhalefet LGBT’yi savunuyor” diyor.”

“Yeni anayasada “milletin çeşitliliğini yansıtan” diyerek Erdoğan, milli devletten vazgeçeceğini ifade ediyor. Tek milletten çeşitli millete döndü.”

“Egemenlik kimde? Egemenlik, Türk Milletinde. Şimdi diyorlar ki, “Biz milleti çeşitli hale getireceğiz.” Türk Milleti’ne denilecek ki, “Biz egemenliği senden alıyoruz, bunlarla paylaştırıyoruz. Türk Milleti egemenliğini İstiklal Harbi ile aldı. Siz, Türk Milletinden egemenliğini alacaksınız bunu da Meclis’te 400 oyla geçireceksiniz öyle mi? Bu, darbe-i hükümettir.”

“Atatürk’ün partisinin milletvekili TSK’yı cinayetle suçluyor. Atatürk’ün partisi, Zafer Partisi’dir. Atatürk nerede CHP’de, nerede kalmış? Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş belgesini Atatürk’ün partisi imzalamaz. Biz, ikinci turda neden CHP’nin önüne 1924 Anayasasını koyduk da imzalattık? Neden milli üniter laik devlete sadık kalacağız maddesini koyduk ve itiraz etmediler imzaladılar?”

“Türk ordusunu vatandaşı helikoptere koyup helikopterden atmakla suçlayan bir milletvekili, 2011’den beri milletvekili. Tunceli’de dersim soykırımı oldu diyen adam da milletvekili. Soruşturma açıldı mı? İhraç edildi mi? Hayır. Tanju Özcan’a açıldı mı, ihraç edildi mi? Edildi. Bursa milletvekili mi, Diyarbakır milletvekili mi Tanju Özcan mı Atatürkçü? Tanju Özcan, Atatürkçü.”

“Bu tam bir iktidar psikolojik operasyonu. Bu imamla, “Suriyelilerin gitmesini isteyenler Allah’a, peygambere isyan ediyorlar diyen bir iktidar trolü var Bekir, biz onunla ilgili suç duyurusunda bulunduk Zafer Partisi olarak, onuna kadar takip edeceğiz. Arasında hiçbir fark yok. Bu çok tehlikeli bir oyun.”

“28 kişiyi sabah 5’te gözaltına alıyorlar. Bilgisayarlarına ve telefonlarına yasaya göre görüntü alıp evde, aldığınız görüntüleri incelemek durumundayken yasaya aykırı şekilde el koyuluyor. Bu insanların atmış oldukları tweetlere bakıyorsunuz. Hiçbir tweette açıklamada gerçekten bir kışkırtma yok. Gazetelerde çıkmış haberler var. Ajansların geçmiş olduğu haberler var. Bundan tutuklama olmaz. Hukuki değil, siyasi operasyon. İki arkadaşımızı içeri alıyorlar, saçlarını kesiyorlar. Siz nerede yaşıyorsunuz? 1980 Türkiye’si mi? Askeri darbe mi var? Bu ülke işgal edilecek ama siz sığınmacılara karşı görüş beyan edemezsiniz. Bu kabul edilebilir bir şey değil.”

(haberiniz.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.