Ümit Özdağ’a ‘taciz kumpası’ hazırlığı ifşa oldu!

Ümit Özdağ’a ‘taciz kumpası’ hazırlığı ifşa oldu!
13.03.2023
A+
A-

Zafer Partisi’nden istifa eden isimle birlikte, Ümit Özdağ’a ‘Taciz kumpası’ kurmaya çalıştılar.

Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan ve Zafer Partisi’nden istifa eden Neslihan Seven’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı kamuoyuna sızdırıldı. Olayın doğruluğu Zafer Partili yetkililerce doğrulandı.

Beyza Tufan ve Neslihan Seven ise, Ümit Özdağ’a ‘taciz kumpası’ yapmayı planladıkları telefon görüşmesi kaydının ‘Ses kaydı bize ait değil’ diyerek montaj olduğunu iddia etti.

ODA TV’den Uğur Can Biçer’in yaptığı özel haberde:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili bir ses kaydı sosyal medyada paylaşıma sokuldu.

“TikTak Tiktak” adlı Twitter hesabından paylaşılan ses kaydında Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan ve Zafer Partisi’nden istifa eden Neslihan Seven’e ait olduğu iddia edilen telefon konuşmaları yayınlandı.

İkili arasında yapılan konuşmalarda Beyza Tufan’ın “Kadınlara zaafı olduğunu biliyorum. Yalandan iki cilve yaparım ifşa ederim, Ümit Özdağ beni taciz ediyor diye” ifadelerini kullandığı, Neslihan Seven’in de “Seçimlerden önce olsun da bari işe yarasın” diye karşılık verdiği öne sürüldü.

ZAFER PARTİLİ YETKİLİLER OLAYI AHLAKSIZLIK OLARAK NİTELEDİ

Odatv, söz konusu ses kaydını Zafer Partisi üst düzey yetkililerine sordu.

Yapılan açıklamada ses kaydının doğru olduğunu kaydeden yetkililer kayıttaki sesleri net şekilde tanıdıklarını ifade ettiler.

Partililer, olayı “ahlaksızlık” olarak nitelerken konuşan kişilerin Ümit Özdağ ile kişisel husumetleri olduğunu söylediler.

“AHLAKSIZLIK DİZ BOYU”

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız da sosyal medyada ilgili kaydı paylaşarak, “Tam anlamıyla bir rezalet. Ahlaksızlık diz boyu. Bu muhabbeti yapanlar Türk milliyetçisi olamazlar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.