Ümit Özdağ, Suriyelilere seslendiği videoyu yeniden gündeme taşıdı

Ümit Özdağ, Suriyelilere seslendiği videoyu yeniden gündeme taşıdı
25.09.2023
A+
A-

Ümit Özdağ’ın Suriyelilere seslendiği video viral oldu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, X platformundan paylaşımında 5 ay önce Türkiye’deki Suriyelilere seslendiği videoyu yeniden gündeme getirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ X platformundan paylaşımda bulundu. Özdağ 5 ay önce Türkiye’deki Suriyelilere seslendiği videoyu yeniden gündeme getirdi. Ümit Özdağ, “Ülkenizin bölünmesini destekleyenler mi yoksa ülkemizin bölünmesine karşı çıkıp sizi güven içinde evlerinize dönmenizi sağlayacak olan Zafer Partisi mi sizin dostunuzdur siz karar verin: Sizi Hama’da, Halep’te, Humus’ta ziyaret etmek dileği ile” dedi.

Ümit Özdağ’ın paylaşımının devamında söyledikleri:

“Bundan 5 ay önce Türkiye’deki Suriyelilerle seslenmiştim. Şimdi tekrarlıyorum. Bir milletin başına gelebilecek en büyük felaketlerden birisi iç savaş sizin başınıza geldi. Ülkemizi iç savaşa ve bölünmeye sürüklemek isteyen emperyalist güçler şimdi Türkiye’de aranıza sızan ve sizin ülkemizi de felakete sürükleyen terörist unsurlar üzerinden Türkleri ve Suriyelileri bir iç çatışmaya sürüklemek istiyorlar: Zafer Partisi bir yandan Suriye bölünmesin mücadelesi verirken diğer yandan da sizlerin uluslararası koruma altında güvenli ülkenize dönmenizin şartlarını oluşturma mücadelesi veriyoruz.”

“Ülkenizin bölünmesini destekleyenler mi yoksa ülkemizin bölünmesine karşı çıkıp sizi güven içinde evlerinize dönmenizi sağlayacak olan Zafer Partisi mi sizin dostunuzdur, siz karar verin: Sizi Hama’da, Halep’te, Humus’ta ziyaret etmek dileği ile …..”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.