Ümit Özdağ, Soylu’ya meydan okudu!

Ümit Özdağ, Soylu’ya meydan okudu!
15.06.2022
A+
A-

Soylu’nun kabusu Özdağ: TV’lerde küfretmek kolay sonra ‘gel’ dediğimde korkup saklanıyorsun.

Ümit Özdağ, ‘Görürsem döveceğim’ dediği Süleyman Soylu’nun bir kez daha kendisi hakkında konuşması üzerine “TV’lerde küfretmek kolay. Sonra ‘gel’ dediğimde korkup saklanıyorsun” çıkışında bulundu.

Türk siyasetinde tansiyonu en yüksek tartışmalardan birine sahne olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki tartışmada sular durulmuyor.

Prof. Dr. Özdağ’ın ağır ithamlarına cevap vermekten kaçınan ve karşısına çıkmamaya özen gösteren Bakan Soylu, buna karşın katıldığı televizyon programlarında Özdağ’a hakaret ederek siyaset yapma çabalarını da sürdürmekten vazgeçmiyor.

Bugün katıldığı bir programda sığınmacı ve kaçak göçmen meselesine değinen Soylu, “Birtakım ırkçı, insanlıktan uzak… Ben onlara bir tanım verdim; bizim dinimizin verdiği bir tanımdır bu, bizim medeniyetimizin verdiği bir tanımdır. Tam da o tanıma uyacak bir şekilde insan düşmanlığı yapıyorlar” sözleriyle bu kez isim vermeden Özdağ’a hakaret etti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Soylu’nun bu sözleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Soylu’ya adeta bir kez daha meydan okudu:

“Kur’an-ı Kerim’den kullandığın kavram Allah’ın hükmü ile olur. Sen telefonları dinletip, mobeseleri izlettiğin için kendini “her şeyi biliyor/görüyorum” diyerek haşa Allah mı zannediyorsun? TV’lerde böyle küfretmek kolay. Sonra “gel” dediğimde, korkup saklanıyorsun!”

(Kaynak: habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.