Ümit Özdağ, Sakarya adayını da açıkladı

Ümit Özdağ, Sakarya adayını da açıkladı
29.12.2023
A+
A-

Ümit Özdağ, belediye başkan adaylarını birer birer açıklıyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Cihan Kolip olduğunu duyurdu.

Gözler Zafer Partisi’nin Bursa ve İstanbul’dan sonra Ankara’da çıkaracağı büyükşehir belediye başkan adaylarına çevrilmişken Genel Başkan Ümit Özdağ, başka bir büyükşehir belediye başkan adayının ismini açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Dr. Cihan Kolip olduğunu duyurdu.

Özdağ’ın aday açıklaması şöyle:

– 2019 Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak sorumluluk üstlenen Uzm. Dr. Cihan KOLİP Zafer Partisi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak görevlendirilmiş, saha çalışmalarına başlamıştır.

– Dr. Kolip’in sığınmacı ve kaçak sayısının azaltılması, depreme yönelik kentsel dönüşüm ve hafif raylı sistem projeleri başta olmak üzere bir çok sosyo kültürel projeleri ile Sakarya’nın desteğini kazanacağına inanıyorum.

– Sakarya’da Türk milletinin Zafer’i için Cihan Kolip.

CİHAN KOLİP KİMDİR?

Cihan Kolip, 1969 yılında Sakarya, Kocaali Kestanepınarı Köyü’nde doğdu. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı ve Van, İstanbul, Gaziantep gibi illerde görev başına geçti.

25 yıllık kariyerinin 16 yılını Sakarya’da geçirdi. Bu süre zarfında çeşitli mesleki dernek ve sivil toplum kuruluşlarında çalışmalar yürüttü. Şu an anestezi ve yoğun bakım uzmanı olarak görev yapıyor.

Cihan Kolip, evli ve 3 çocuk sahibidir.

Cihan Kolip, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu ve yüzde 27,63 oranında oy aldı.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.