Ümit Özdağ, Perinçek’e sert yanıt verdi

Ümit Özdağ, Perinçek’e sert yanıt verdi
18.04.2022
A+
A-

Ümit Özdağ’dan Perinçek’e cevap gecikmedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Perinçek’e yanıt: ‘Postacılığınız için teşekkür ederim.’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Ortalıkta dolaşamayacak” tehdidine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan cevap gecikmedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hedef alan Doğu Perinçek hakkında açıklama yaptı. Özdağ, “Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim” dedi.

Doğu Perinçek, sınırlardan Türkiye’ye kaçak giriş yapan sığınmacılara yönelik açıklamaları nedeniyle Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı.

Perinçek, ”Buradan kendilerini ihtar ediyoruz. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ’ı bir kez daha ihtar ediyoruz. O pusacak, biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak” ifadelerini kullandı.

“POSTACILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Özdağ, sosyal medya hesabından Perinçek’e yanıt verdi. Özdağ, “Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim” şeklinde yazdı.

Tehditlere karşı  geri adım atmayacakalarını vurgulayan Özdağ, “Benzer bir tehdit dün HDP’li Ömer Öcalan’dan gelmişti. Şaşırdık mı? Hayır” dedi.

Özdağ’ın paylaşımı şu şekilde:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.