Ümit Özdağ, kesin ihraç talebiyle MDK’ya sevk etti

Ümit Özdağ, kesin ihraç talebiyle MDK’ya sevk etti
20.09.2021
A+
A-

Zafer Partisi Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik, saldırıya uğradığını iddia etmişti. Olayı inceleten Genel Başkan Ümit Özdağ, Çelik’i kesin ihraç talibiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk etti.

Hatay Reyhanlı’da yaşayan Zafer Partisi Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik, cuma günü memleketinde yumruklu saldırıya uğradığını iddia etti.

Olayın takipçisi olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti yetkililerinden gelen rapor doğrultusunda, Döne Çelik’i kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk etti.

REYHANLI’YA HEYET GİTTİ

Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Mahalli İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Polat, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Mengü, Hatay’a giderek Yelda Döne Çelik ve kolluk kuvvetleriyle görüştü. Genel merkeze verilen rapor doğrultusunda Çelik, Ümit Özdağ tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

ZAFER PARTİSİ’NDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

17 Eylül 2021 tarihinde, Zafer Partisi Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne ÇELİK, Hatay/Reyhanlı’da Suriyelilerin saldırısına uğradığını ileri sürmüştür. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail KONCUK, Mahalli İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi POLAT, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN ve Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Burak MENGÜ Hatay’a giderek hem geçmiş olsun dileklerini iletmiş hem de konuyu yerinde incelemişlerdir.

Zafer Partisi Başkanlık Divan’ı üyelerinin kurduğu heyetin yaptığı Hatay/Reyhanlı ziyareti ve incelemesi sonucu olayın aktarıldığı gibi olmadığı anlaşılmış; Partimize karşı arkasında neyin olduğu henüz belli olmayan bu provokasyon üzerine Genel Başkanımız Sn. Ümit ÖZDAĞ tarafından tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Parti Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.