Ümit Özdağ, Karacabey’de sert çıktı

Ümit Özdağ, Karacabey’de sert çıktı
29.10.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Karacabey İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Özdağ, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını kutladıklarını söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Karacabey ilçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Özdağ, ”Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutluyoruz. Bazıları Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamaktan hiç keyif almasalar da biz ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ diye gururla haykırıyoruz. Bu Cumhuriyet daha yüzlerce sene payidar olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ü de bundan 2 bin sene sonra da Türk milletinin evlatları hatırlamaya devam edecek. Ama bugün, Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun kurmuş olduğu Cumhuriyet’e düşmanlık yapanları tarih dip not olarak bile hatırlamayacak” dedi.

İLÇE BİNASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gazze’de yaşananları soykırım olarak nitelendiren Özdağ, şunları söyledi:

İktidarı buradan uyarıyoruz. Bu iş mitinglerle çözülmez. Milletin gazını mitinglerle almaya çalışmayın. Yapacağınız şey açık. Gazze’de bombardıman durana kadar, Kürecik radarını kapatın. İncirlik’ten Amerikan uçuşlarını ve faaliyetlerini yasaklayın. S-400’leri ilk kez kurun ve hizmete alın. İsveç’in NATO üyeliğini TBMM’de oylama sürecini durdurun. Bunları yapın ki sizin ciddi olduğunuzu, halka şov yapmadığınızı anlayalım. Yoksa bu iş mitinglerle çözülecek gibi değil. Her geçen gün daha fazla insan ölmeye devam ediyor. 21 tane Hamas üyesini öldürmek için 7 bin Gazzeli öldürdüler ifadelerini kullandı.

Karacabey’de 14 Temmuz 2023 tarihinde 22 yaşındaki Vahit Can Demir başkanlığında resmen kurulan Zafer Partisi, geçtiğimiz Cuma günü Genel Başkan Ümit Özdağ’ın katılımıyla İlçe Binası’nın açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Yoğun kalabalığın yaşandığı açılışta özellikle gençlerin çoğunlukta olması dikkat çekti. Zafer Partisi’nin Karacabey’de iddialı olacağını vurgulayan Genel Başkan Ümit Özdağ, Türk milletinin varlığını güçlü bir şekilde devam ettirmesi adına her bir Karacabeyliden destek beklediklerini söyledi.

Coşkulu bir şekilde Karacabey’e çıkarma yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Karacabey İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Yoğun alkışlar eşliğinde açılış öncesi kürsüye çıkan Özdağ, genel siyasetle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlayan Özdağ, “Bazıları Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamaktan hiç keyif almasalar da biz ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyerek gururla haykırıyoruz. Bu Cumhuriyet daha yüzlerce sene payidar olacaktır. Şu asla unutulmasın ki, Mustafa Kemal Atatürk’ü bundan 2 bin sene sonra da Türk milletinin evlatları hatırlamaya devam edecek. Ama bugün, Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun kurmuş olduğu Cumhuriyet’e düşmanlık yapanları tarih dip not olarak bile hatırlamayacak.” dedi.

Gazze’de yaşanan olaylara değinen ve hükümetin tavrını eleştiren Özdağ, “Gazze’de yaşananlar soykırımdır. İktidarı buradan uyarıyoruz. Bu iş mitinglerle çözülmez. Milletin gazını mitinglerle almaya çalışmayın. Yapacağınız şey açık. Gazze’de bombardıman durana kadar, Kürecik radarını kapatın. İncirlik’ten Amerikan uçuşlarını ve faaliyetlerini yasaklayın. S-400’leri ilk kez kurun ve hizmete alın. İsveç’in NATO üyeliğini TBMM’de oylama sürecini durdurun. Bunları yapın ki sizin ciddi olduğunuzu, halka şov yapmadığınızı anlayalım. Yoksa bu iş mitinglerle çözülecek gibi değil. Her geçen gün daha fazla insan ölmeye devam ediyor. 21 tane Hamas üyesini öldürmek için 7 bin Gazzeli öldürdüler.” ifadelerini kullandı.

Kendisini Türk hisseden ve bununla gurur duyan tüm Karacabeyliler’den Zafer Partisi’ne destek isteyen Genel Başkan Ümit Özdağ, “Önümüzde yerel seçimler var. Karacabey’de de iddialı olacağız. Gençler en büyük güvencemiz. Türk varlığının Karacabey’de de güçlü bir şekilde devam etmesi adına ilçe halkından Zafer Partisi’ne destek istiyoruz. Zafer Partisi hem ülke genelinde, hem de Karacabey’de gümbür gümbür geliyor.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Özdağ, İlçe Başkanı Vahit Can Demir ve partililerle birlikte kurdeleyi keserek ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.