Ümit Özdağ İzmir yolcusu

Ümit Özdağ İzmir yolcusu
13.06.2021
A+
A-

Ayyıldız Hareketi Lideri ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, partileşme süreciyle ilgili temaslarda bulunmak için çarşamba günü İzmir’de olacak.

Önceki hafta Kazakistan’ın Türkistan şehrinde Hoca Ahmet Yesevi’nin kabrini ziyaret ederek, Ayyıldız Hareketi’nin partileşme çalışmalarını başlatan İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, geçen hafta gittiği Adana’da da yeni partinin 26 Ağustos’ta kurulacağını açıkladı.

Partileşme çalışmalarını sürdüren Özdağ, bu kapsamda Ayyıldız Hareketi’nin İstanbul mensuplarıyla istişarelerde bulundu.

Aynı zamanda yeni kurulacak partinin kurucular kurulunda da yer alacak Hakan Ayaz ve Sultan Neslihan Seven’den İstanbul çalışmaları hakkında bilgi alan Özdağ, İstanbul İl Başkanlığı için arayışlarının devam ettiğini belirtti.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında çarşamba günü gideceği İzmir’de iki gün temaslarda bulunacak.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Dünü Ankara’da geçiren Ümit Özdağ, Ayyıldız Hareketi’nin öncülerinden, eski Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Seyit Yücel’in kızının düğününde, Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile birlikte nikah şahitliğini yaptı.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.