Ümit Özdağ, emaneti teslim etti!

Ümit Özdağ, emaneti teslim etti!
26.06.2021
A+
A-

Ümit Özdağ, Hoca Ahmet Yesevi türbe toprağını, Hacı Bektaş Veli türbesindeki ulu ağaç ile buluşturdu.

Ayyıldız Hareketi Lideri ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın parti kurma çalışmaları hızla devam ederken, 850 sene sonra bir ilk gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ Kazakistan’a yaptığı ziyarette, Ahmet Yesevi Hazretleri’nin türbesinden aldığı toprağı Hacı Bektaş Veli’nin türbesindeki ulu ağacın toprağı ile buluşturdu.

Ümit Özdağ’a Adana Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk eşlik etti.

Özdağ getirdiği toprağı ulu ağacın köklerine yerleştirirken “Hoca Ahmet Yesevi’nin türbesinden bu toprağı getirdik. Ve 870 sene sonra bu toprakla bu ağacı buluşturduk” dedi.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından “Hoca Ahmet Yesevi’nin türbesinden getirdiğimiz toprağı 850 sene sonra ilk kez Hacı Bektaş Veli’nin türbesinin bahçesine karadut ağacını dibine sermek bize nasip oldu Atatürk’ün kaldığı evi ziyaret ettik. Arife Ana’nın duasını aldık. Neşet Ertaş ustanın mezarında dua ettik.” üst yazısı ile günün fotoğraflarını paylaştı.

KURULUŞ DİLEKÇESİNİN VERİLECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

Ayyıldız Hareketi Lideri ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ kuracağı partinin kuruluş dilekçesi Büyük Taarruz’un yıl dönümü olan 26 Ağustos’ta İçişleri bakanlığına teslim edileceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.