Ümit Özdağ, Davutoğlu’na dava açtı

Ümit Özdağ, Davutoğlu’na dava açtı
17.10.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu’na dava açtı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu’nun ‘MOSSAD’tan eğitim almış’ sözleri hakkında dava açtı.

Özdağ: ”Mahkemeden, MOSSAD’dan eğitim aldığıma dair MİT’te bir belge var mı bunun cevabını isteyeceğiz” dedi.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından, “Ahmet Davutoğlu’na dava açacağımı söylemiştim. Dava açıldı. Şimdi Amerikan devletinin entellektüel zemini oluşturan Foreign Affairs dergisine göre ABD’nin Ankara’daki adamı olan Davutoğlu ile mahkemede hesaplaşacağız.” paylaşımında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, kendisine ‘Mossad’çı’ diyen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’na dava açacağını duyurmuştu.

Davutoğlu’nu canlı yayında düelloya çağıran Özdağ, şunları söylemişti:

“Ben Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi başkanlığını yaptım. Bu görevleri yaparken bir bölümü devletin ricasıyla dünyanın değişik yerlerinde görüşmeler yaptım ve bunları raporladım. Bu çerçevede kimse Mossad’çıyım demedi ama katıldığım toplantıda Mossadçı’nın olmaması akla pek uymaz. Çünkü İsrail askeri istihbaratının şefi brifing sunuyordu ama yanında Türk Dışişleri’nin Tel Aviv’deki ikinci adamı vardı. Şimdi Mossad’tan eğitim aldın mı? Ama MİT’ten Mossad’tan eğitim almış tanıdıklarım var. Çünkü ben istihbaratçı değilim ama istihbarat ve milli güvenlik çalışmaları yaptım. Davutoğlu ve AKP trolleri bunu çok kez gündeme getirdi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.