Ümit Özdağ, AKP’li Birinci’ye sert çıktı

Ümit Özdağ, AKP’li Birinci’ye sert çıktı
23.09.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “ırkçılık provokasyonu” iddiasıyla yapılan operasyonu savunan Mücahit Birinci’ye sert çıktı.

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Mücahit Birinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sosyal medyada örgütlü şekilde ırkçılık provokasyonu yapan şahısların tamamına, kolluk kuvvetlerimizce yapılan operasyonlar yurt genelinde devam ediyor. Terörle mücadele niteliğinde operasyonlardır. Takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, AKP’li Birinci’ye “Yüreğiniz varsa gelin televizyonda tartışalım ve referandum ile halka soralım” şeklinde karşılık verdi. Özdağ’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Twiter, Facebook ve Instagramda Türkiye göçmenistan olmasın diye paylaşım yapan Türklere karşı ‘terörle mücadele operasyonu’ adı altında politik yıldırma yapacaksın ve sonra hukukçuyum diyeceksin: Yüreğiniz varsa gelin televizyonda tartışalım ve referandum ile halka soralım. Alışmışsınız cici muhalefete gerçek muhalefet ile karşılaşınca ‘tutuklayın’ diye bağırıyorsunuz: Bu kafa ile Türkiye’yi Hendek terörüne ve 15 Temmuz darbesine götürdünüz.”

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.