ULUTEK, ‘Partnerim’i MÜSİAD üyelerine tanıttı

01.02.2022
A+
A-

ULUTEK Teknopark Yönetimi, teknoloji tabanlı çözüm ortağı platformu olarak hayata geçirilen ULUTEK Partnerim’i MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi’ne anlatarak kapsamlı iş birliğinin temelini attı.

BURSA (İGFA) – ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay’a yaptıkları ziyarette sanayinin teknolojik üretim ihtiyacını karşılamak amacıyla çözüm ortaklarını bir araya getiren ULUTEK Partnerim adlı platformu hakkında bilgilendirme yaptı.

ULUTEK’in Ar-Ge ve yenilik alanında teknoloji temelli üretimin yapı taşlarından biri olduğunu belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, şehire önemli katma değerler sağlayan teknoloji bölgesinin stratejik konumunu da göz önüne alarak yapılacak iş birliklerinin büyük faydalar sağlayacağına emin olduklarını söyledi. Bursa için globalleşen ve dijitalleşen dünyada teknoloji partnerliğini geliştiren ULUTEK Teknopark’a teşekkür eden Alpay, “Sanayicilerimizin bilişim ekosisteminde doğru konumda yer almak adına ULUTEK firmaları ile yapacakları iş birliklerinin, geleceğe yön vereceğine inanıyoruz” dedi.

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz de, ‘Partnerim’ platformunun iş dünyasına yönelik yenilikçi ve inovatif katkılarının dijitalleşme sürecine değer katacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.