Turgay Erdem’e sürpriz doğum günü kutlaması

Turgay Erdem’e sürpriz doğum günü kutlaması
11.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, yeni yaşına sürpriz doğum günü kutlamalarıyla girdi.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, yeni yaşına Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (FSM) ‘ndaki seçim ofisinde sürpriz düzenlenen doğum günü kutlamasıyla girdi.

Erdem için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına CHP ve İYİ Parti İlçe yönetimi, partinin kadın kolları, meclis üyeleri ve üye adayları, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sürpriz kutlamada duygulu anlar yaşayan Erdem, “Martın Sonu Bahar” yazılı pastasını konuklarla birlikte kesti. Erdem, “Güzel ve güneşli bir bahar günü beni çok mutlu ettiniz, gülümsettiniz. Martın sonunda hep beraber mutlu bir Nilüfer için gülümsemeyi diliyorum” dedi.

SÜRPRİZLER BİTMEDİ

Turgay Erdem’e doğum günü sürprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Erdem’in Fethiye Mahallesi’ndeki Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi ziyaretinde burada eğitim gören kursiyerler de bir doğum günü kutlaması hazırladı. Erdem için pasta kesen kursiyerler, başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından Nilüfer Halk Evi’ndeki mesai arkadaşları da Erdem için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Nilüfer Belediyesi çalışanları, birlikte pasta kestikleri Erdem’in yeni yaşını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.