TÜMSİAD Bursa’da yeni Başkan, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu

TÜMSİAD Bursa’da yeni Başkan, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu
12.02.2019
A+
A-

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da başkan Osman Arslan, görevi Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’na devretti.

Cemal Balabanoğlu divan başkanlığında gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurul Toplantısına, TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri katıldı.

2015-2017 ve 2017-2019 Dönemi Başkanı Osman Arslan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, “TÜMSİAD çatısı ve altında çeşitli hizmetler yapmış olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Biz bir ekip, bir takım olarak başarılı çalışmalar gerçekleştirdik ve hayırlısıyla 4 yıllık dönemi tamamladık. TÜMSİAD bize çok şey kattı, birçok insanı, çevreyi ve ülkeyi görme ve tanıma fırsatı bulduk. Bu süreçte gördük ki TÜMSİAD’a birçok ülkenin ve insanın ihtiyacı var. Bu sorumluluk bilinciyle hizmet yapmaya çalıştık. Yeni yönetimimizin de başarılı olup güzel çalışmalar gerçekleştireceklerine gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunup müzakeresi ve onaylanmasından sonra seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu oy birliğiyle TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin yeni başkanı seçildi.

“Milli manevi değerlerimizle üretmeye, büyümeye, ekonomimize değer katmaya devam edeceğiz”

2019-2021 Dönemi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu da konuşmasında şunları söyledi: Üyelerimize yönelik farklı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri yapacağız, üyelerimizin network ağlarını geliştirerek, iş kollarıyla ilgili yasal düzenlemeler ve yeniliklerle ilgili bilgilendirme programları düzenleyeceğiz. İstişare kültürümüzü geliştirmeye, yaygınlaştırmaya çalışacağız. Önceki dönem başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle sürekli iletişim ve istişare içinde olacağız. Amacımız elbette ekonomi ama aynı zamanda toplumda sosyal bir yapı taşı olarak dostluk, kardeşlik, birlik beraberlik duygularını pekiştireceğiz. Yönetim kurulumuzda Çok değerli genç kardeşlerimiz var. Onların da sinerjisini yanımıza alarak güzel işler yapmak istiyoruz.”

“TÜMSİAD’ta çıta yükseldi”

Son olarak konuşan TÜMSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Önder Matlı da, “Çok zahmetlerle kurulmuş bu derneğimizin, kuruluşundan itibaren emeği geçen tüm başkan, yönetim kurulu üyelerine ve dostlarımıza teşekkür ederim. TÜMSİAD çıtayı gün geçtikçe yükseltiyor. Sivil toplum kuruluşları içerisinde hak ettiği bir yeri aldıysa derneğimiz, bunda son Başkanımız Osman Arslan Bey’in ve yönetiminin de büyük emeği var. Bundan sonraki süreçte de Mustafa Kemal Başkanımıza da çıtayı daha yükseğe taşıyacağına inanıyoruz. Bizler de her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

2019-2021 dönemi yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bircan Çiçek, Ali Karaca, Uğur Karabaş, Gökhan Dinçer, Yavuz Köken, Hilmi Pakyürek, Enes Özkan, Recep Hakan Ziya, Ferhat Bozkurt, Kerim Günaydın, Yüceler Altun, Yunus Emre Seyhan, Emrah Atış, Fatih Koç, İbrahim Doğan, Kemal Burhan, Ertan Hoşgör, İrfan Durmaz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Mesut Erduman, Mesut Eren, Erdoğan Daloğlu, Resul Kul, Murat Çakmak, Akın Akkoyunlu.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Ali Günaydın, Şükrü Kanca, Muharrem Uludağ, Mustafa Altın, Süleyman Erçalış, Yücel Özçelik.

Genel Merkez Genel Kurul Delegeleri: Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bircan Çiçek, Kerim Günaydın, Ali Karaca, Recep Hakan Ziya, Gökhan Dinçer, Ferhat Bozkurt, Mesut Erduman, Uğur Karabaş, Yavuz Köken, Hilmi Pakyürek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.