TRT’den CHP’ye jet hızında randevu

TRT’den CHP’ye jet hızında randevu
29.02.2024
A+
A-

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Milletvekillerinin bugün saat 11.00’de TRT Genel Müdürlüğü önünde yapacağı basın açıklaması iptal edildi. Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TRT Genel Müdürü ile görüşme gerçekleştirecek.

TRT, AKP iktidarları döneminde muhalif partilere çok az süre vererek tepkileri üzerine çekti. 81 milyonun vergisini alan ve devlet televizyonu olan TRT’nin yanlı yayınlar yapması muhalefetin de tepkisine yol açtı.

Son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e CHP’nin belediye başkan adaylarına AKP kadar yer ayrılmaması tepkilerin daha da büyümesine neden oldu. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, bu konu hakkında X hesabından bir açıklama yaparak, TRT’ye gideceklerini duyurmuştu.

CHP’li Günaydın şöyle konuşmuştu:

“29 ŞUBAT SAAT 11.00’DE TRT ÖNÜNDEYİZ”

“40 gün boyunca Erdoğan ve AKP’ye 1945 dk, Özgür Özel ve CHP’ye 25 dk süre ayıran, Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın hiçbir konuşmasını yayımlamayan TRT genel müdüründen istediğimiz randevu gelmedi.. Yarın (29 Şubat Perşembe) saat 11:00’de TRT Genel Müdürlüğü önündeyiz..”

İPTAL EDİLDİ TRT RANDEVU VERDİ

Yaşanan gelişmeler sonrasında TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı Gökhan Günaydın ve CHP heyetine randevu verdi. Görüşmenin içeriğine göre basın açıklamasının yapılabileceği kaydedildi.

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.