Toplantı kaydı sızdırıldı, CHP karıştı!

Toplantı kaydı sızdırıldı, CHP karıştı!
19.07.2023
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’li bazı kurmayların çevrimiçi yaptıkları toplantı kaydının bir kısmı YouTube üzerinden yayınlandı.

CHP’de genel başkanlık yarışına girebileceği kaydedilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’li kurmayların zoom üzerinden yaptığı toplantının yaklaşık 15 dakikalık kısmı YouTube üzerinden yayınlandı.

Toplantıda CHP’de üst düzeyde görev yapan isimlerden Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek ve Gökhan Günaydın yer alıyor.

Yayınlanan kayda göre toplantıda yer alan kişiler Parti Meclisi’ni (PM) toplantıya çağırmak için bazı üyelerin imzalayacağı bir metin hakkında konuşuyor. Toplantıyı yöneten CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, söz konusu metnin Bülent Tezcan tarafından kaleme alındığını söylüyor.

Toplantıda Tezcan tarafından yazılan dilekçenin ne zaman ve kimler tarafından genel merkeze verileceği ve basına nasıl duyurulacağı da konuşuluyor. CHP’li yöneticiler, başka üst düzey isimlerden de bahsederek kampanyaya katılacaklarını ifade ediyor.

Kaydı YouTube’dan paylaşan kanalın profilinde Bülent Tezcan’ın fotoğrafı yer alıyor. Kanalın tek paylaşımı olan video YouTube’da “İşte yüzyılın ihaneti! Kılıçdaroğlu’na tarihi ihanet!” başlığıyla yayınlandı.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.