TDP heyeti, Bursa’dan ‘iktidara yakınız’ mesajı verdi

TDP heyeti, Bursa’dan ‘iktidara yakınız’ mesajı verdi
03.07.2022
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Bursa: Cennet Bursa’nın katma değerini artıracağız!

Türkiye Değişim Parti Bursa İl Başkanlığı düzenlediği etkinliğe Genel Sekreter Teoman Mutlu ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli katıldı.

İl Başkanı Metin Yıldırım ve İl yönetiminin ev sahipliğinde gerçekten etkinlikte Genel Sekreter Teoman Mutlu; “Biz TDP olarak hiyerarşik düzen içinde hiç bir ittifaka dahil değiliz. Yakın zamanda Yunanistan da barış adına gittik. Ama orada şahsımıza hakaret düzeyinde sataşmalar olsada Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün devlet adamlığı tecrübesi ile bu süreci Türkiye lehine sonuçlandı. Bursa bizim için değerli. Türkiye de ilk kez kendi yöneticilerimiz üzerinden Gölge Bakanlık Kurulu oluşturduk. Hükümetin attığı her adımda icraatlarını adım adım takip ediyoruz. TDP ülkenin makus kaderini değiştirmek için partinin tüm mensupları and içmiştir. Değişim’i Bursa’dan başlattık. Esnafa, çiftçiye, işçiye, memura, emekliye, emekçiye, üniversiteli öğrenciye, işsize derman olacağız.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bursa’dan yükselen çığlığa kayıtsız kalamadık. Her gün artan tempomuzla Türkiye ile kucaklayıcı siyasetimizle iz bırakıyoruz. Bu pazar seçim olsa seçime girebilecek partiler arasındayız.”

İl Başkanı Metin Yıldırım ise ; “Her şeyin eksik olduğu Bursa’da vatandaşlarımızın sofrasında huzur olsun diye siyaset sahnesindeyiz. Bursa’nın kazanımlarını heba ettirmeyeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.