Tatlıses: Yüce Allah yine bir kıyak geçti!

Tatlıses: Yüce Allah yine bir kıyak geçti!
27.08.2022
A+
A-

Kalaşnikoflu saldırıdan kurtulan İbrahim Tatlıses, bu sefer de trafik kazasını atlattı. Tatlıses, ayaklarında oluşan kırıklara rağmen konser verirken, “Yüce Allah yine bir kıyak geçti. Oradan biz nasıl sağ çıktık ben hala şaşırmış vaziyetteyim” dedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses’in 2011’de İstanbul Şişli’de uzun namlulu silahlı saldırıya uğradı. Tatlıses, kafasından vurulmasına rağmen hayatta kaldı. Ölümün kıyısından kurtulan Tatlıses, bu kez de trafik kazası geçirdi. Dün (26 Ağustos) Muğla Bodrum’da Tatlıses’im içerisinde bulunduğu minibüs, bir kamyonet ile çarpıştı. İki ayak tarak kemiği kırılan Tatlıses aynı gün konsere çıktı. Bugün de İzmir’de sahne alan Tatlıses, “Ha bire döndüm ama bir yere varamadım. Melek gönderdi dedi ki, ‘Onların önünde kaya ol’. Kayaya çarpıp durduk.” diye konuştu.

“HA BİRE DÖNDÜM AMA BİR YERE VARAMADIM”

Bugün de İzmir Çeşme’de konsere çıkan Tatlıses, seyircinin karşısına tekerlekli sandalye ile çıkarak kazayla ilgili şunları dile getirdi:

“Şimdi ben ayağımı yüzünüze karşı çevirdim özür dilerim. Niye? Ayağımın altında kırıklar olduğu için. Yüce Allah yine bir kıyak geçti. Allahuteala sağ olsun. Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz. Allah razı olsun. Oradan biz nasıl sağ çıktık ben hala şaşırmış vaziyetteyim. Yabancı filmlerde kamera araba içinde takla atar ya, aynen öyleydi. Ha bire döndüm ama bir yere varamadım. Melek gönderdi dedi ki, ‘Onların önünde kaya ol’. Kayaya çarpıp durduk. Bir çalışanımız var. ‘İbrahim bey biz yaşıyor muyuz’ dedi. Dedim ki ‘Allah bizi kurtardı’”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.