Sürücü adayları dikkat! Kimlikler artık çipli olacak

24.09.2018
A+
A-

Ehliyet almayan, almak isteyen adaylara Milli Eğitim’den son uyarı geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yapılacak ehliyet sınavlarında artık çipli kimlik kartı bulundurmak zorunluluğu getirildiğini duyurdu.

Bursa Sürücü Kursu sahibi Erkan Subaşı, yaptığı açıklamada, sürücü kurslarından eğitim alan adayların artık sınavlarda çipli kimlik kartı bulundurmaları zorunluluğu getirileceğini aktardı ve adayların bu konuda gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Erkan Subaşı, Soğanlı-Çelebi Mehmet Bulvarı’ndaki tesislerinde, uzman eğitimciler ve son model araçlarıyla hizmet verdiklerini belirterek, ülkemizin kanayan yarası olan trafik terörüne dur demek için sürücü adaylarına her tür eğitimi verdiklerini dile getirdi.

Son dönemde yaşanan olumsuzluklar karşısında çipli kimlik kartı uygulamasına geçileceğini belirten Subaşı, Bursa İl Milli Eğitim- Kurslar Şube Müdürlüğü’nden kendilerine iletilen yazıda 01.01.2019 tarihinden itibaren sürücü adaylarından çipli yeni kimlik isteneceğini söyledi.

Subaşı, Bursa Sürücü Kursu olarak sürücü adaylarına verdikleri bilgi, teknik deneyim ve sürüş teknikleri ile trafikte deneyimli sürücülerin yer almasına katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.