STORKS Mücevher, Bursa Kapalıçarşı’da açıldı

STORKS Mücevher, Bursa Kapalıçarşı’da açıldı
16.05.2018
A+
A-

Türkiye’nin ihracat şampiyonu STORKS Mücevher hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Bursa şubesini geleneksel Kapalıçarşı’da açan STORKS böylelikle toplam şube sayısını 36’ya yükseltti.

Türkiye’nin en eski mücevher markası ve pırlantalı mücevher ihracatı şampiyonu olan STORKS Mücevher 36. Mağazasını Bursa’nın geleneksel alışveriş merkezi Kapalıçarşı’da açtı.

STORKS Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, dünya pazarında Londra, Moskova, Bükreş, Romanya, Dubai ve Ortadoğu’ya ihracat yaptıklarını belirterek; “Dünyanın tercih ettiği pırlantalı mücevher ürünlerini Türk tüketicisi de hak ediyor. Bu nedenle 2017 yılında başladığımız şubeleşme çalışmamıza 2018’de hız verdik. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında yeni şubelerimizi açıyoruz.” dedi.

STORKS Mücevher Bursa Şubesi sahibi Ali Yüşen ise Bursa’nın tarihin her döneminde önemli bir ticaret merkezi olduğunu anımsatarak, bu nedenle Kapalıçarşı gibi geleneksel bir ticaret merkezini seçtiklerini ve Bursalı müşterilere STORKS kalitesini sunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Mayıs ayının başında gerçeklesen STORKS Bursa Kapalıçarşı mağazasının açılışı şık bir lansmanla ile tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.