Siverek’te 20 yıllık AK Parti tabelası indirildi

Siverek’te 20 yıllık AK Parti tabelası indirildi
02.02.2024
A+
A-

Eski milletvekili Kasım Gülpınar’ın AKP’den istifa edip YRP’ye geçmesi Şanlıurfa’da toplu istifalara neden oldu.    

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığı ve AKP MKYK üyeliğinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kasım Gülpınar’a Siverek’ten güçlü destek geldi.

AKP Siverek ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri topluca istifa etti. 20 yıldır AKP ilçe başkanlığı olarak kullanılan binanın önündeki dev tabela da indirildi. Tabela yıllardır aynı yerde duruyordu.

Kasım Gülpınar

Gülpınar, cumartesi günü şehir merkezinde miting düzenleyerek sahaya inecek ve AKP’den neden ayrıldığını ve belediye başkanlığı hedeflerini açıklayacak. Gülpınar’a destek istifaları her geçen gün artıyor. Siverek Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak, “2011’den beri sürdürdüğümüz tüm görevlerimizden değerli büyüğümüz Kasım Gülpınar lehine istifa ettik’’ dedi.

Gülpınar’ın mitingine katılma çağrısı yapan Konacak, sosyal medyadan, “Yanında Genel Başkan yok, vekiller yok, belediyelerin zorunlu katılım yaptığı bir miting değil. Halkın severek isteyerek gittiği bir mitinge şahit olacak Urfa halkı” mesajını paylaştı.

(Sözcü)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.