Sırameşeler Çocuk Evleri’nde en özel doğum günü…    

Sırameşeler Çocuk Evleri’nde en özel doğum günü…    
06.02.2019
A+
A-

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile Başkan Yardımcıları Filiz Yılmaz ve Zakir Öztaş, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sırameşeler Çocuk Evlerinde koruma ve bakım altında kalan çocukların doğum günü sevinçlerini paylaştı.

Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sırameşeler Çocuk Evlerinde koruma ve bakım altında kalan çocukların doğum günü sevinçlerini ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla program düzenlendi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, İl Müdür Yardımcısı Orhan Bayrak ve Kurum Müdürü Hanifi Akdeniz, Ocak ayında doğan 30 çocuğu, doğum gününde yalnız bırakmadı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Ufuk Çömez ve beraberindeki heyet, onlarla birlikte üzerinde “Her Şey Hayal Ettiğiniz Gibi Olsun” yazan doğum günü pastasını kesti.

Çocuklara; Sağlıklı, başarılı ve uzun bir ömür dileğiyle çeşitli hediyeler veren Cömez, gönüllerince eğlenen çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.