Sinan Oğan, parti kurmak için harekete geçti

Sinan Oğan, parti kurmak için harekete geçti
29.06.2023
A+
A-

Sinan Oğan’ın parti kuracağı hatta teşkilatlanmaya başladığı iddia edildi. Gelen bilgilere göre Oğan, özellikle Doğu Karadeniz illeri için harekete geçti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak giren Sinan Oğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Turunda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyerek milliyetçi camiada büyük bir şaşkınlık yaratmıştı.

Sinan Oğan, Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programında “HÜDA-PAR’la aynı sandığa bir ülkücüyü kessen girmez… Türk bayrağındaki ‘Türk’ ifadesini çıkarmayı talep eden HÜDA-PAR’la Türk milliyetçileri nasıl yan yana gelebilir“ demişti.

Sinan Oğan, Erdoğan’ı desteklemesinin sebebini şöyle açıklamıştı: “Parlamentoyu alan tarafın cumhurbaşkanlığını alması, ülkenin geleceği ve istikrarı açısından son derece önemlidir. Bir Türk milliyetçisi olarak ülkemin krizi girmesini istemiyorum.”

SİNAN OĞAN PARTİ KURACAK!

Aldığı kararlarla günlerce Türkiye’nin siyaset gündemini sarsan Sinan Oğan’ın parti kuracağı hatta teşkilatlanmaya başladığı iddia edildi. Hatta gelen bilgilere göre, Sinan Oğan partisini kurmadı başkalarına kurdurttu ve başkalarına kurdurttuğu partinin il başkanlıkları için isim aramaya bile başladı.

SİNAN OĞAN DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE TEŞKİLATLANMAYA BAŞLADI

Kulis bilgilerine göre Sinan Oğan, Doğu Karadeniz bölgesi için mesai harcamaya başladı. Partinin Trabzon ve Samsun İl Başkanlıkları için isim arayan Sinan Oğan, Ordu için de teşkilatlanmaya başladı.

(habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.