Sinan Oğan adaylıktan çekilmeyecek

Sinan Oğan adaylıktan çekilmeyecek
11.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da “Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir” açıklamasında bulşundu.

Muharrem İnce’nin ardından Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği iddia edilmesinin üzerine ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan “Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” dedi.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Oğan, Twitter’dan açıklama yaptı.

Oğan, “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN AÇIKLAMA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı açıklamada, “Sinan Oğan adaylıktan niye çekilsin. Muharrem İnce çekildi. FETÖ, Muharrem İnce ile ilgili bir psikolojik savaş yaptı, kaset kumpası kurdu ve çekildi. Bunun Sinan Oğan ile ne ilgisi var. Olmayan miting nasıl iptal edilsin. Yarın miting yoktu, ziyaret vardı. Bizim program dinamik gelişiyor. Ben de önümüzdeki gün Ankara’dayım birlikte programımızı yapacağız. Kendisi de bu akşam programda olacak. Bu tür şeylerin gerçeklikle hiçbir ilgisi yok. ” dedi.

Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, “Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın” paylaşımında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.