Sedat Peker’in avukatlarının pasaportları iptal

Sedat Peker’in avukatlarının pasaportları iptal
05.06.2021
A+
A-

Sedat Peker, cumartesi günü sürpriz bir video yayınlayacağını duyurduktan sonra yaptığı paylaşımda, bugüne kadar vekaleti olan tüm avukatların pasaportlarının iptal edildiğini iddia etti.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Daha önce pazar günü 9. videosunu yayınlayacağını açıklayan Peker, yarın akşam bir video daha yayınlayacağını duyurdu.

Peker paylaşımında, ”Pazar günkü videoya kadar canınız sıkılmasın diye yarın akşam üzeri saatlerinde, zaman geçirmek için, aperatif niyetine birisiyle yaptığım telefon konuşmamı yayınlayacağım. Konu Suriye silahları” ifadelerini kullandı. Peker, daha sonra yaptığı öfkeli paylaşımlarda bugüne kadar kendisine avukatlık yapan tüm isimlerin pasaportlarının iptal edildiğini duyurdu.

İşte Sedat Peker’in diğer paylaşımları:

– süslü süleyman Fazlıoğlu sülalesiyle akrabalığı yoktu diyordu ya, benim Fazlıoğlu sülalesiyle akrabalığım sadece bir yerden değil. Üç ayrı yerden akrabalığım var. Onların cenazesi de benim, düğünü de benimdi.

– İmla kuralları için uyaran dostlara teşekkür ederim. Ancak ben bunları makara olsun diye yapıyorum. İlgileri için tekrar teşekkür ederim. Ancak bir daha lütfen uyarmasınlar.

– BUGÜNE KADAR BANA AVUKATLIK YAPMIŞ OLAN TÜM AVUKATLARIN PASAPORTLARI İPTAL EDİLMİŞTİR. YİNE HATA YAPIYORSUNUZ. HEM DE ÇOK BÜYÜK HATA. İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDA GERÇEKTEN BİR DELİ OTURUYOR. DEVLET AKLI TAMAMEN KAYBOLMUŞ DURUMDA.

– BEN DAHİL BÜTÜN SEVDİKLERİMİ DEĞİL CEZAEVİNE ATMAK, ÖLDÜRSENİZ BİLE SİZE DÜŞMANLIĞIM BİTMEYECEK. ARTIK AHİRETLİK OLDUK.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.