Sedat Peker, videolara ara verdi

Sedat Peker, videolara ara verdi
19.06.2021
A+
A-

Sedat Peker, “yüksek güvenlik riski taşıdığı” için video paylaşımı yapamadığını ancak twitter kullanmasına izin verildiğini söyledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 9 videoda siyaset gündemini değiştiren iddialarda bulundu. Pazar günleri saat 07.30’da YouTube üzerinden yaklaşık 1 saatlik videolar yayınlayan Sedat Peker, geçen pazar günü video paylaşımı yapmadı. Bu pazar video yayınlayıp yayınlamayacağı merak edilen Peker, sosyal medya hesabından cevap verdi. Sedat Peker, “yüksek güvenlik riski” taşıdığı için video paylaşımı yapamadığını duyurdu.

Peker’in paylaşımı şöyle:

1- Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

2- Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.

Uluslararası güvenlik protokolü nedir?

Sedat Peker, son paylaşımında “Uluslararası Güvenlik Protokolü” ifadesini kullandı.

Uluslararası güvenlik protokolü diye bir protokol var mı sorusu organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ortaya attığı iddiayla birlikte merak konusu oldu.

Sedat Peker, son günlerde neden video yayınlamadığı konusundaki sorular üzerine açıklama yaptı. Peker’in dile getirdiği gibi gerçekten böyle bir protokol var mı? Uluslararası ilişkilerde kullanılan buna benzer bazı kavramlar olduğu ancak “uluslararası güvenlik protokolü” şeklinde bir protokol olmadığı öğrenildi.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.