Sayıştay’da FETÖ operasyonu

Sayıştay’da FETÖ operasyonu
18.12.2021
A+
A-

Sayıştay’a FETÖ operasyonu yapıldı. Soruşturma dosyasında ismi olan çalışanlara, “Bütün elektronik aletlerinizi masanın üzerine bırakın ve masanızdan kalkmayın” denildi.

Son dakika haberine göre; Sayıştay’a FETÖ operasyonu yapıldı. Soruşturma dosyasında ismi olan çalışanlara, “Bütün elektronik aletlerinizi masanın üzerine bırakın ve masanızdan kalkmayın” denildi. Polis ekipleri, bazı çalışanların odalarına girerek cep telefonlarına ve bilgisayarlarına el koydu. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, şüphelilerin odalarındaki birçok evrak ve döküman için tutanak tutulurken, bir süre binaya giriş ve çıkışlar da yasaklandı.

Operasyon halen devam ederken, listede ismi olmayan çalışanların binadan çıkmasına izin verildi. Operasyonun, Edirne’den yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan bir FETÖ’cünün itirafları üzerine yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, 11 Ağustos 2016 tarihinde de FETÖ üyesi olduklarından şüphelenilen Sayıştay çalışanlarının odalarında 120 polis ve 15 savcının katıldığı bir operasyon daha yapılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.