Şahin Sevinç, Bursa’daki hemşehri derneklerini ağırladı

Şahin Sevinç, Bursa’daki hemşehri derneklerini ağırladı
14.06.2023
A+
A-

Bursa’daki hemşehri derneklerinden tepkilerini dile getirdi: Oyumuza talip olanlar bizim sıkıntılarımıza neden ortak olmuyorlar!

Bursa’nın kültürel zenginliği olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu hemşehri dernekleri, CHP Bursa Milletvekili adayı Şahin Sevinç’in misafir oldu.

14 Mayıs’a mavi otobüsü ile renk katan Şahin Sevinç, hemşehrilerini ağırladı. Seçime katılan partiler ve milletvekilleri dahi bir teşekkür daveti bile vermemişken 45 derneğin buluşma teklifini geri çevirmeyen Şahin Sevinç, siyasetteki farkını ortaya koydu.

Kentte 1 milyonu aşan nüfus yapısına rağmen hemşehrilerinin seçilecek sıralara konulmamasına içerleyen dernek yöneticilerini açıklamalarıyla içlerini soğutan Şahin Sevinç, “Ülkemiz ve Bursa kritik günlerden geçerken bizlerin kayıkçı kavgası yapması doğru değildir. CHP ve 6’lı Masa mindere çıkmış az bir farkla da olsa yarıştan mağlup ayrılmıştır. Bu yarışta şahsıma, partime, paydaşlarıma oy veren oy vermeyen yurttaşlarıma seçime katılma azimlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimizin taleplerini, sıkıntılarını, seçim sathındaki sorunları analiz ettiklerini ifade eden Şahin Sevinç, ”Önümüzde bir yerel seçim var. İnsan ömrü çok kısa. Partimizde bir kongre sürecine hazırlanıyor. Temsilde adalet istiyorsanız sizde elinizi taşın altına koyarak bu süreçte yer almalısınız. İktidarın yada muhalefetin sizi yok saymasına izin vermemek istiyorsanız sizlerde masada olmalısınız. Dün olduğu gibi yarınlarda da sizlerin her derdinde yanınızda olmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.