Saadet Partisi Bursa Teşkilatı: Acıları dindirmek asli görevimiz

Saadet Partisi Bursa Teşkilatı: Acıları dindirmek asli görevimiz
07.02.2023
A+
A-

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, ”Acıları dindirmek asli görevimiz, depremzedelerin yanındayız.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 10 ilde hissedilen ve 3 bin 432 vatandaşın vefat ettiği depremde Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı yardım kampanyası başlattı.

17 ilçede 50 binden fazla Milli Görüş’e gönül veren vatandaşın desteğiyle 3 saat içinde deprem yardım malzemesi toplandı. Toplanan malzemeler içinde depremzedelerin ve AFAD ekiplerinin en çok ihtiyacını hissettiği jeneratörler de var. Battaniye, bot, mont, kışlık elbise, çocuk bezi, ilaç, su, kuru bakliyat gibi malzemelerin bulunduğu ilk parti dualarla deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca; “Ne desek içimizdeki acıyı hafifletemeyiz. Türkiye çapında başlattığımız yardım kampanyasında toplanan malzemeleri 12 saat arayla depremzede vatandaşlarımıza göndereceğiz. Oradaki partili yetkililer ile görüşerek ihtiyaç duyulan malzemelerin teminini sağlamaya çalışıyoruz. Bursa genelinde bizim partimiz dışında İl Başkanlığı olan tüm partiler, belediyelerimiz, STK’lar da düzenli yardım malzemesi toplayarak ilgili birimlere ulaştırma gayretinde. Çalışmalarımızı depremzedelerin ihtiyaçlarını sıfırlamak üzerine kurduk. İnşallah bu büyük sınavdan yaralarımızı sararak çıkacağız.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.