Saadet Partisi adayları, ‘Milli Görüş’ü vatandaşa anlatıyor

Saadet Partisi adayları, ‘Milli Görüş’ü vatandaşa anlatıyor
06.06.2018
A+
A-

Bursa 2’ci bölge SP Bursa Milletvekili adayı Salih Kocatepe, Gürsulularla buluşarak Milli Görüşün seçim vaatleriyle ilgi vatandaşlara bilgiler verdi.

Kocatepe; “Saadet iktidarında ilk işimiz vergi yükünü hafifletmek, vergide adaleti tesis etmek olacaktır. Saadet iktidarında çarpık ve adil olmayan vergi sisteminde köklü değişiklikler yapmakta kararlıyız. Saadet iktidarı gençlerimizin sorunlarına ciddiyetle eğilecek, gençlerimiz için yatırım, istihdam ve üretim hamleleri gerçekleştirilecek. Hem gençlerimiz iş bulacak, hem ülkemiz reel manada kalkınacaktır.

Eğitimde değerler öne çıkarılacak, bunun için müfredat ve öğretmen kalitesine önem verilecektir. Ehliyeti dikkate almayarak ve partizanlığı ölçü olarak benimseyen partiye üye kaydeder gibi yapılan öğrenci ve memur alımlarıyla gençlerin 20-25 yıllık emeği ne yazık ki hiçe sayılmaktadır. Saadet iktidarında siyasi tutumundan dolayı kimse işinden, kariyerinden mahrum bırakılmayacaktır” dedi.

DOĞUM İZNİ 3 YIL!

Kocatepe ev hanımları ve emekliler ile ilgili yapacakları projelere de açıklık getirdi.

Kocatepe; “Bugün kadın çok farklı bir muameleye tutulmaktadır. Ne yazık ki en temel sorunlarımızdan birisi, kadınlarımızın toplumsal konumu ve haklardır. Kadına yönelik fiziksel, psikolojik, ekonomik, cinsel şiddetin ve ayrımcılığın karşısında duracak bu konuda da asla taviz vermeyeceğiz. Çalışma hayatında kadınlarımızın yaşadığı sözel, psikolojik taciz, mobbing ile etkin şekilde mücadele edeceğiz. Çalışan kadınlarımıza destek verilecek, doğum yapan anneler istedikleri takdirde gereği kadar belki 2-3 yıla kadar doğum izni alabileceklerdir. Ama bütün bunlar yapılırken unutmamamız gereken husus, ailemizin korunması ve neslin korunması için gerekli tedbirlerin alınmasını da zaruri olarak görüyoruz.

Ülkemizde 12 milyon emekli vatandaşımız bulunmaktadır. Saadet iktidarında, yoksulluk sınırının altında aylık almayan emekli inşallah kalmayacaktır. Bu asgari ücretli için de söylediğimiz, aynı şekilde çeşitli vesilelerle çiftçimiz için de dile getirdiğimiz olmazsa olmaz bir hedeftir. Emeklilerimizin maaşlarına her yıl, refah payı adı altında o yılın büyüme oranı kadar zam yapılarak, ekonomik büyümeden kendilerine bir pay sağlanacaktır. Saadet iktidarında engelliler için engelsiz Türkiye’yi karıştırmakta kararlıyız. Kamuda her türlü görevi alabilmeleri için önlerindeki kanuni engeller kaldırılacaktır. Engelli vatandaşlarımıza yaptığımız hiçbir hizmeti bir lütuf olarak görmüyoruz. Bizim bir temel vazifemiz. Bundan dolayı da bunu azim ve kararlılıkla gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.