Saadet Partisi Adayı Gökhan Gerçek, tempoyu artırdı

Saadet Partisi Adayı Gökhan Gerçek, tempoyu artırdı
25.05.2018
A+
A-

“Her şey yalan, Gökhan Gerçek!”

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Gökhan Gerçek, 3 dönem Saadet Partisi Osmangazi ilçe başkanlığı yaptığı dönem, 2 kez Osmangazi Belediye Başkanlığı için yola çıktığında bu sloganla ilçenin sokaklarına farklı bir rüzgar estirmişti.

2007 yılından beri milletvekilliği seçimlerinde de partisinin en güvendiği adaylarından olan Gerçek, 24 Haziran 2018 seçimlerinde de partisinin 1’ci bölgeden lokomotifi olmaya en güçlü aday. Aday listelerinin netleşmesinden sonra saha çalışmalarına çıkan Gökhan Gerçek ve ekibi, yılların verdiği birikim nedeniyle kendisine olan ilgiden son derece memnun.

Bu ilginin oy oranlarına yansımasını umut eden Gerçek; “Günlerdir sokaklardayız. Eskiden vatandaş evime ekmek götürebiliyorum aman istikrar bozulmasın diye AKP’ye gönülsüz de olsa destek veriyordu. Son yaşanan ekonomik kriz, vatandaşlarımızı yıllardır biz niye bu adamları destekliyoruz moduna getirmiştir. İnsanların ekonomik kaygıları her geçen gün geleceğimiz ne olacak noktasına çekiliyor. İnsanlarımız umut olarak gördükleri ve her konuda şartsız desteklediği iktidar partisini, artık sorgulamaya başlamıştır. 2018’in ilk çeyreğinde ekonomik düzenin sallanmaya başlanmasına artık vatandaşlarımız sessiz kalmayacaktır. Kendi vicdanlarında ekonomik çöküşü gören vatandaşlarımız, son haftalarda partimize olan ilgisi artmıştır. En son yapılan ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Temel Karamollaoğlu’nun canlı yayını en büyük rakibini geçerek Türk televizyon tarihinin rekorunu kırmıştır. Bugüne kadar size baraj nedeniyle oy veremiyoruz diyen bir büyük bir kitle barajın sıfırlanması nedeniyle teşkilatlarımıza yoğun ilgi ve teveccüh göstermektedir. Bursa’dan ciddi oranlarda oy alacağımıza inanıyorum. Milli Görüş’ün özü TBMM’de bizimle birlikte temsil edilecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.