Ruum Store’dan Cumhuriyet’in 100. yılını özel film

Ruum Store’dan Cumhuriyet’in 100. yılını özel film
24.10.2023
A+
A-

Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını yapay zekâ teknolojisiyle hazırladığı özel filmle kutluyor.

Online mobilya ve ev yaşam mağazası Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını fark yaratan bir reklam filmiyle kutluyor. GPT Journey iş birliğiyle yapay zekâ teknolojisi tarafından hazırlanan videoda, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü etkileyici sahneler izleyenlerle buluşuyor.

Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak gibi markaların da içinde bulunduğu Doğanlar Mobilya Grubu bünyesinde online satış serüvenine devam eden Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılına değer katma amacıyla özel bir reklam filmi yayınladı. Cumhuriyet’in anlamını ve önemini hissettiren etkileyici görüntülerin yer aldığı film, yapay zekâ teknolojisiyle hazırlandı.

Yenilikçi ve teknolojik bir marka olan Ruum Store’un, kreatif yapay zekâ ajansı GPT Journey iş birliğiyle hazırladığı film, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü sahnelerle dikkat çekiyor. Tüm Türkiye’yi gururlandıran ve Cumhuriyetimiz’in 100. yılına yakışan başarı hikâyeleri, yapay zekâ tarafından farklı bir bakış açısıyla anlatılıyor.

Teknolojiyle mobilyayı bir araya getiren Ruum Store, yenilikçi reklam filmiyle Cumhuriyet değerlerini ve mirasını gelecek nesillere aktarmayı bir borç biliyor.

100 yıldır tüm başarılarımızın kaynağı Cumhuriyetimiz için tüm görüntüleri yapay zeka teknolojisi ile tasarlanan ve tamamen gerçek duygularla hazırlanan reklam filmini bu adresten izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=ohqWAPFrqUg

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren: Ruum Store

Reklam Ajansı: GPT Journey

Yapım: GPT Journey

Yapımcı: GPT Journey

Post prodüksiyon: GPT Journey

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.