‘Poyrazın kızların’dan Mudanya’ya şampiyonluk hediyesi

‘Poyrazın kızların’dan Mudanya’ya şampiyonluk hediyesi
28.06.2018
A+
A-

Türkiye Hentbol Federasyonu  2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 18-23 Haziran tarihlerinde Aksaray’da düzenlenen K. Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonasında Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü takımı, tüm rakiplerini yenerek ve namağlup olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Antrenörler Merve Atak ve Gürkan Öktem nezaretinde geçtiğimiz ay Zonguldak’ta yapılan grup şampiyonasından birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı eden Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü takımı, bu şampiyonada diğer 14 grup birincisi takımla Aksaray’da şampiyonluk mücadelesi verdi.

6 gün süren mücadelenin ardından yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye’yi, finalde ise ev sahibi Aksaray Belediye’yi 23-21 yenen Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü takımı, Mudanya’ya Şampiyonluk Kupası ile döndü.

Bu birincilikle beraber Poyrazın kızları, bir sezonda namağlup olarak 3 şampiyonluk gören tek takım unvanını aldı.

Mudanya meydanında Mudanya Belediyesi tarihi bandosunun çaldığı marşlarla Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Federasyon Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Sevgin Güneş, Belediye Başkan yardımcısı Servet Usta,  ilçe protokolü, sporcu velileri ve sporseverler tarafından coşku ile karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.