Pasaportta, sistem başvuru kabul etmiyor

Pasaportta, sistem başvuru kabul etmiyor
13.12.2021
A+
A-

CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, pasaport için sistem tarafından başvuru kabul edilmediğini söyledi. Yeni yılda pasaportların yüzde 36 zamlanacağına dikkat çeken Hakverdi, “Esnafı stokçulukla suçlayan iktidar, pasaportu zamlı vermek için stokçuluk yapıyor” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iktidarın ‘pasaport stokçuluğu’ yaptığını belirtti. Hakverdi, “1 Ocak itibariyle % 36.20 zamlanacak olan pasaport için sistem başvuru kabul etmiyor. Esnafı stokçulukla suçlayan iktidar, pasaportu zamlı tarifeden vermek için stokçuluk yapıyor!” ifadelerini kullandı.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE PAYLAŞTI

Hakverdi paylaşımında Ankara, İstanbul, Çankırı ve Hakkâri illeri için yapılmak istenen başvurularının ekran görüntülerine de yer verdi.

Hakverdi, yaptığı açıklamada; Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü arayarak konu hakkında bilgi almak istediklerini ve ” Sistemde iyileştirme çalışmaları yapılıyor” şeklinde cevap aldıklarını söylerken, “Yetkili kişiler, bu çalışmayı yapmak için manidar bir zaman seçmişler, her fırsatta esnafı ürün saklayıp stokçuluk yapmakla suçlayan AKP iktidarı, ‘yoğunluk ve sistem yenileme’ bahaneleriyle, pasaport üzerinden stokçuluk yapmaktadır” dedi.

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.