Özgür Aksoy anısına Gemlik’te iftarda bir araya geldiler

Özgür Aksoy anısına Gemlik’te iftarda bir araya geldiler
11.06.2018
A+
A-

Gemlik Lisesi Mezunlar Derneği’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Özgür Aksoy anısına,  Atamer Hotel’de gerçekleşti.

İftara mezunların yanı sıra Aksoy’un ailesi, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

“GEMLİK LİSESİ PIRIL PIRIL GENÇLER YETİŞTİRİYOR”

İftar öncesi söz alan dernek başkanı Savaş Akkan, katılımcılara teşekkür ederek “Gemlik Lisesi Mezunlar Derneği olarak, bir okul olmaktan öte bizleri hayata hazırlayan, Gemlik’imize, Türkiye’mize faydalı, Atatürk yolunda ilerleyen bireyler olmamızı sağlayan okulumuza layık olmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Akkan konuşmasını şöyle sürdürdü;

‘’İlçemizin en köklü eğitim kurumu Gemlik Lisesi ya da yeni adıyla Gemport Gemlik Anadolu Lisesi, tarihinden aldığı görevi bu gün pırıl pırıl gençler yetiştirerek devam ettiriyor. Gemlik Lisesi öğrencisi ve mezunu olmanın onurunu yaşayan kıymetli gençleri gördükçe gurur duyuyor ve gelecek güzel günlere inancımız artıyor.

Yeni binasında hizmete devam eden Gemlik Lisesi’nin öğrencilere sunduğu teknolojik ve modern ekipmanları gördükçe ben de imreniyorum. Bizlerin sahip olduğu şartlar ile okuduğu yılları karlılaştırdığım zaman gençlerin ne kadar şanslı olduklarını görerek seviniyorum. Her bir Gemlik Lisesi öğrencisinin sahip olduğu tüm bu değer ve olanakların kıymetini bilerek çalıştığından ise şüphem yoktur.

“İYİ Kİ YOLLARIMIZ GEMLİK LİSESİ’NDE KESİŞMİŞ”

Kıymetli dostlar, Konuşmamın başında da belirttiğim gibi geçen yıl kaybettiğimiz Özgür Aksoy’un bu gün aramızda olarak, bu kürsüden sizlere seslenmesini, okulumuzu ve birlikteliğimizi anlatmasını çok isterdim. Maalesef kader onu bizden ayırdı. Eğitimi, davranışları, duruşu, kültür ve sanata, şiire olan merakı ile Özgür’ün yapacağı çok işler vardı. Gerek sosyal gerek siyasi alanda hepimiz onun yapacaklarını merakla bekliyor, atacağı adımları izliyorduk. Ne yazık ki Özgür artık aramızda değil ama onun hayallerini, onun düşüncelerini, Gemlik’i güzelleştirmek adına onun istediklerini hayata geçirmek bizim ve gençlerin amacıdır. Bu salonda bulunan herkes birer Özgür Aksoy’dur benim için.

İyi ki Özgür’ü tanımışız. İyi ki yollarımız Gemlik Lisesi’nde kesişmiş. İyi ki bir aradayız.

Katılımlarınız için dernek yönetim kurulumuz adına hepinize çok teşekkür ediyorum.’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.