Özer Doğru: Zafer Partisi belediyeciliğini Kestel ile tanıştıracağız

Özer Doğru: Zafer Partisi belediyeciliğini Kestel ile tanıştıracağız
23.01.2024
A+
A-

Zafer Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Özer Doğru, ”Kestel’e ‘Zafer’ gelecek!” dedi.

Zafer Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Özer Doğru, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarına yoğun tempo devam ediyor.

Özer Doğru, yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği etkinliklerle Kestelli hemşehrilerine ziyaretler yaparak görüş alışverişinde bulunuyor.

Kestel’de çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Özer Doğru, ”Zafer Partisi belediyeciliğinin bayrağını Kestel’de dalgalandıracağız. Kestel’e Zafer gelecek” dedi.

Özer Doğru, Kestel’in sorunlarını bildiklerini ve çözüm odaklı şeffaf belediyecik anlayışı ile tüm sorunların üstesinden gelebileceklerini belirterek şunları  söyledi:

“Göçler nedeniyle nüfus yoğunluğu günden güne artan Kestel’in sorunları her geçen gün büyüyor. Kestel ve Kestel halkı hak ettiği yatırımları alamıyor. Kestel, ilçe olarak çok sayıda sığınmacıyı bünyesinde barındırıyor. Sığınmacılarla ilgili partimizin görüşleri belli. Sığınmacıların bir çok bölgede nüfus popülasyonunu ve sosyo kültürel yapıyı değiştirdiğine dikkat çeken Genel Başkanımız Ümit Özdağ, partimizin görüşlerini gündemde tutmaya devam ediyor. Bizler de Kestel’de partimizin görüşleri doğrultusunda bir çalışma içerisindeyiz. Bu arada özellikle turizm bölgeleri olan Saitabat, Küreklidere ve Alaçam şelaleleri hak ettiği değeri görmüyor. 250’yi aşkın sanayi kuruluşunun yer aldığı Kestel’de hava kirliliği büyük boyutlara ulaşmış durumda. Kestel ilçemizi Zafer Partisi belediyeciliği ile tanıştıracağız. Kestel’i küçük rant hesaplarına, siyasete kurban etmeyeceğiz.”

ÖZER DOĞRU KİMDİR?

Bursa’nın Kestel ilçesinde doğdu ve büyüdü. Lisans eğitimini Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda tamamladı.

Otomotiv yedek parça üretiminin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Halen Kestel’de faaliyet gösteren otomotiv firmasında üst düzey yöneticilik görevini sürdürmekte.

Aynı zamanda Kestel Seymen Köyünde çiftçilik faaliyetlerinde bulunuyor.

Eğitimci bir ailenin evladı olanÖzer Doğru, evli ve 2 erkek evlat babası.

Zafer partisi Kestel kurucu ilçe başkanı olarak görev yaptı. 28’inci dönem 2. Bölge 3. sıra milletvekilliği adayı oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı tensipleri ile Genel Başkan Yardımcısı Kurumsal İlişkiler ve İnsan Kaynakları Danışmanı olarak görev yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.