Özel Medicabil Hastanesi 9. yılını kutluyor

Özel Medicabil Hastanesi 9. yılını kutluyor
15.01.2019
A+
A-

23 branşta toplam 63 hekim ve 402 çalışanıyla sağlık hizmeti veren Özel Medicabil Hastanesi 9 yaşına bastı.

JCI başta olmak üzere aldığı kalite belgelerin yanı sıra Yalın Hastane, Sağlık Okulu, Bebek Dostu Hastane projeleriyle de sağlık hizmetleri alanında önemli çalışmalara imza atan Özel MEDICABIL Hastanesi’nin 9. Yaşı nedeniyle Hastanede tüm çalışanların katılımıyla düzenlenen kutlamada konuşan Özel MEDICABIL Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “İyisiyle kötüsüyle sekiz yılı geride bıraktık. İnşallah bundan sonraki nice 10 yıllar, 150. Yıl hedefimize ulaşmak için bizlere fırsat oluşturur. Bunun için altyapıyı çok iyi oluşturmamız lazım. Bunun için tüm çalışma arkadaşlarımın çok ciddi gayretler içinde olduğunu biliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında, “A” Grubu Hastane statüsünde olduklarını, yeni binalarının inşaatını tamamladıklarını ve yatak sayılarını arttırmak suretiyle hizmet vermeye devam etiklerini, Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nin hastaneye dönüşüm sürecinin devam ettiğini, Medicabil Evde Bakım Merkezi’nin de Bursa’da çok önemli bir eksikliği gideren başka bir sağlık hizmeti olduğunu ifade eden Prof. Dr. Bilgen, “Kendimize 150 yıllık bir hedef koyduk ve ülkemizde bu kadar uzun ömürlü kurum sayısı az. Biz ömrümüz olduğu kadar birlikte çalışalım güzel işler başaralım istiyoruz. Bizim çok ciddi bir şekilde, düzenli, planlı, yılmadan hedeflerimiz doğrultusunda çalışmamız gerekiyor. Bunu da sadece hastanemiz içinde değil, her yerde yapmamız lazım. Özel MEDICABIL Hastanesi olarak bundan sonra da geçmişimizi aratmayacak şekilde inşallah birlik beraberlik içinde, istediğimiz düzeyde ve şekilde gelecek yıllarımız olur” şeklinde konuştu.

Çalışanlar da yaptıkları konuşmalarda hem geride kalan 8 yıldaki anılarını, hem de gelecek hedefleri ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar.

Yapılan konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen başta olmak üzere tüm doktorlar ve bütün çalışanlarla birlikte 9. Yıl pastası kesildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.