Özel: CHP’nin parti içi meselesi kalmadı

07.11.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkanı seçildiği 38. Olağan Kurultay’ın ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa’ya gerçekleştirdi. Burada partililere seslenen Özel, “Bundan sonra esas yürüyüş başlıyor” dedi. Özel CHP’nin parti içi hiç bir meselesinin kalmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 8. genel başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa’ya gerçekleştirdi.

CHP Manisa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Özel, ziyaretin ardından kendisini bekleyen partililere hitap etti. Konuşmasında ‘iktidar’ mesajı veren Özel, “CHP’nin parti içi hiçbir meselesi kalmadı. Bundan sonra birlik olacak, beraberlik olacak” ifadesini kullandı.

Hep birlikte çalışıp iktidarı değiştireceklerini kaydeden Özel, partililerine üye kampanyası başlatılması için de talimat verdi.

Özel, “Halk artık iktidarı değiştirecek bir CHP istiyor. Bütün CHP’lilere diyorum ki; biz değiştik, gençleştik, güçlendik. Partinin kapıları size açık’ deyin. Önümüzdeki yerel seçimde başarılı olursak bu iktidar daha fazla duramaz. Yerel seçimler iktidarın anahtarı olacak” diye konuştu.

Özgür Özel’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Bugünlerde Özgür Özel’in hayat hikayesi konuşuluyor. Kısaca bahsedeyim; (alanda bulunan bir binayı göstererek) her şey şu balkonda başladı.

2009’da şunu söylemiştim; uzun, zorlu bir yola çıkıyoruz. Bugün burada teşekkür için bulunuyorum. Sağ olun, var olun. Bundan sonra esas yürüyüş başlıyor. İl başkanlarım şunu söylüyor; ‘hiç görülmedik bir hava, heyecan var.’ Manisa’dan başka bir yürüyüşe başlıyoruz. CHP sizi bekliyor. Hepinize söylemek istediğim şudur; iş için, aş için, mutluluk için bize destek verin. Hep birlikte başaralım.”

“ÜYE KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ”

“Kongrelerimizde dedik ki; ‘halk ayağa kalkmak istiyor.’ Delegelerimiz halka sordular, değişimi gerçekleştirdiler. Değiştik, güçlendik. Şimdi hep birlikte kazanma zamanıdır.

Derhal bir üye kampanyası başlatıyoruz. Halk artık iktidarı değiştirecek bir CHP istiyor. Bütün CHP’lilere diyorum ki; biz değiştik, gençleştik, güçlendik. Partinin kapıları size açık’ deyin. Önümüzdeki yerel seçimde başarılı olursak bu iktidar daha fazla duramaz.

Yerel seçimler iktidarın anahtarı olacak. Hep birlikte çalışacağız, iktidarı değiştireceğiz.

CHP’nin parti içi hiçbir meselesi kalmadı. Bundan sonra birlik olacak, beraberlik olacak.”

“KEMAL BEY VE SELVİ HANIMIN KAHVELERİNİ İÇECEĞİZ”

“Eşim Didem’le birlikte yarın Ankara’ya gidiyoruz. Kemal bey ve Selvi hanımın evlerinde kahvelerini içiyoruz. Sonra hep birlikte devir teslim törenini yapacağız, hep birlikte iktidar yürüyüşünü başlatacağız.

Belediye başkanlarının seçiminde millet kimi istiyorsa ona görev vereceğiz. Bu partiyi iktidar yapana kadar durmak yok.”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.