Özdağ’dan Özgür Özel’e ‘sığınmacı’ tepkisi

Özdağ’dan Özgür Özel’e ‘sığınmacı’ tepkisi
31.01.2024
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ”Suriyeli nefreti ya da göçmen düşmanlığı üzerine siyaset kurmayız. Biz göçmene karşı değiliz” sözlerine yanıt verdi.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Bir muhalefet partisi genel başkanı konuyu AKP dili ile “ Suriyeli nefreti” ve “zavallı sığınmacı” şeklinde ifade ediyorsa konuşan kişi AK-CHP başkanıdır.” ifadelerini kullandı.

”Suriyeliler göçmen değil geçici sığınmacı. Nefret etmiyoruz, vatanlarına dönsünler diyoruz.” ifadelerini kullanan Ümit Özdağ, ”Vatansever CHP’liler, ne zaman ülkemizin demografik yapısının bozulmasına “Hayır” demeyi düşünüyorsunuz.” diye sordu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın  paylaşımı şöyle:

”Özgür Özel, “CHP olarak Suriyeli nefreti ya da göçmen düşmanlığı üzerine siyaset kurmayız. Biz göçmene karşı değiliz” diyor.

13 milyon sığınmacı ve kaçağın olduğu, demografik yapının milli güvenlik tehdidi oluşturacak şekilde değiştiği, her gün sınırlarından 1000-1250 kaçağın girdiği bir ülkede eğer bir muhalefet partisi genel başkanı konuyu AKP dili ile “ Suriyeli nefreti” ve “zavallı sığınmacı” şeklinde ifade ediyorsa konuşan kişi AK-CHP başkanıdır.

Suriyeliler göçmen değil geçici sığınmacı. Nefret etmiyoruz, vatanlarına dönsünler diyoruz. Bu konudaki yasada “Suriye’de iç savaş bitince geri dönüş esastır” diyor.

Vatansever CHP’liler, ne zaman ülkemizin demografik yapısının bozulmasına “Hayır” demeyi düşünüyorsunuz.

@zaferpartisi”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.